Witam wszystkich Sadoli
Na samym wstępie chciałbym zaznaczyć, że jest to MATERIAŁ WŁASNY. Chciałbym wam przedstawić dość ciekawą rozmowę, która mnie dziś spotkała.
Od długiego czasu nie loguje się na gadu-gadu, lecz ciągle ono jest. Dzisiaj jakimś cudem było włączone, czego nie zauważyłem. Około północy napisała do mnie dziewczyna, której nie znałem, nie znam nadal, nie mam pojęcia kto to jest.
Mam nadzieję, że wam się spodoba.
Oto i ona:
Wytrzymaliście do końca ?
Brawo !
Mam zamiar pójść tam i nagrać całą sytuacje o ile dziewczyna się stawi na miejscu
Czekajcie na ciąg dalszy
Tymczasem czekam na wasze opinie na temat 15 letnich dziewczyn
n................z
2014-02-02, 12:41
o jaką pedofilie? ludzie? obie są r🤬able. 28-latka bez zębów i 15-latka bez mózgu i z poważnymi problemami z językiem polskim. Ale jakie to ma znaczenie skoro to fejk, albo koledzy robią sobie z Ciebie żarty używając konta koleżanki którą właśnie grupowo bzyknęli na imprezie, którą niechcący zorganizowała w swoim domu?
C................e
2014-02-02, 12:43
sauerps napisał/a:
wyjeb facebooka i k🤬a weź żyj
To GG k🤬a panie oświecony...
Tam uważaj bo przyjdziesz i dostaniesz pałą w łeb, a później obudzisz się bez nerki
podpis użytkownika
Wakacje to najgorszy czas dla Sadistic.pl
n................z
2014-02-02, 12:53
Tafariel napisał/a:
Tam uważaj bo przyjdziesz i dostaniesz pałą w łeb, a później obudzisz się bez nerki
Za pałę we łbie pewnie sam odda nerkę.. if you know what i mean..
Wiesz,nikt tam się nie stawi,ewidentnie ktoś robi z Ciebie jaja,a Ty jeszcze tym się chwalisz ..
Dziewczynka ma ferie zimowe i wypisuje kocopoły z nudy, a tu już kurva ubierasz buty i lecisz?
Przyznaj się, miałeś wypieki na twarzy jak z nią pisałeś.
r................7
2014-02-02, 13:14
Nie zastanawiales się skad ktos ma twój numer gg i akurat dziwnym trafem wie, że jestes facetem i mieszkasz w tym samym miescie? Idz tam i nagraj jak znajomi wysmieja cie, że chciales wyr🤬ac bezzebnego paszczura w ciazy i 15-letnie dziecko. Aha, nie zal mi ciebie.
Wow, główna, więc kolego
innterp, jak za jakiś czas wpisze tagi jakie masz pod tym tematem i nie będzie zakończenia opowieści:
Sadol nie zapomina.
S................e
2014-02-02, 13:16
rafa97 napisał/a:
Nie zastanawiales się skad ktos ma twój numer gg i akurat dziwnym trafem wie, że jestes facetem i mieszkasz w tym samym miescie? Idz tam i nagraj jak znajomi wysmieja cie, że chciales wyr🤬ac bezzebnego paszczura w ciazy i 15-letnie dziecko. Aha, nie zal mi ciebie.
Może dlatego, że jest wyszukiwarka na gg? Możesz sobie wpisać, w jakim mieście szukasz i bez problemu znajdziesz osoby różnej płci?
Z................a
2014-02-02, 13:20
Zrobiła Cię w c🤬ja, w Polsce można od piętnastu lat wzwyż się j🤬

Znajdź ją i będzie szybciej ciąg dalszy
t................4
2014-02-02, 13:31
Czekamy na dalszy ciąg opowieści (

)
r................7
2014-02-02, 13:40
SteelMike napisał/a:
Może dlatego, że jest wyszukiwarka na gg? Możesz sobie wpisać, w jakim mieście szukasz i bez problemu znajdziesz osoby różnej płci?
A to sorry, kupe lat już nie uzywam tego gowna. Tak czy siak na 99,99999% ktos go trolluje.
Ta, a teraz się okaże, że kumple robią sobie z Ciebie jaja. W sumie to fajny mieli pomysł.
S................g
2014-02-02, 14:29
Zbieraj się, zaraz 15