Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
pfefe 2025-02-14, 9:36 1
Aonoyoru napisał/a:

Kurde, ale oni są sporo przed nami. U nich już listopad....

Amerykanie mają taki głupi format daty, że najpierw piszą miesiąc a potem dzień, 11 lutego 2025 byłby zapisany jako 02/11/25, czyli filmik byłby sprzed trzech dni, wiec wszystko sie zgadza. Pewnie system nagrywający domyślnie używa takiego formatu i głupi Hindus tego nie zmienił bo nie wiedział jak.
ALBO wideo nie jest z Indii a np z Filipin bo tam też tak zapisują datę
Zgłoś
Janko 2025-02-14, 9:37
Czyli nie lód na czterech kołach
Zgłoś
Aonoyoru 2025-02-14, 9:39
pfefe napisał/a:

Amerykanie mają taki głupi format daty, że najpierw piszą miesiąc a potem dzień, 11 lutego 2025 byłby zapisany jako 02/11/25, czyli filmik byłby sprzed trzech dni, wiec wszystko sie zgadza. Pewnie system nagrywający domyślnie używa takiego formatu i głupi Hindus tego nie zmienił bo nie wiedział jak.
ALBO wideo nie jest z Indii a np z Filipin bo tam też tak zapisują datę

Żartów się nie tłumaczy. Sorry.

podpis użytkownika

Kiedyś ludzie byli sobie bliżsi.
Broń nie niosła wtedy zbyt daleko.
Zgłoś
DuduPizdu 2025-02-14, 9:43
PeterNORTH napisał/a:

i tak własnie wygląda wydobywanie kobaltu i litu do sk🤬iałych samochodów elektrycznych

Napisał typ, trzymając w ręce telefon z baterią litową. Do hydrorafinacji ropy też jest niezbędny kobalt. Żebyś mógł wlać gnojówę do swojego golfa, ten biedny hindus spadł w przepaść.
Zgłoś
dwakilo 2025-02-14, 10:02 1
Sławomir1313 napisał/a:

Ty się śmiej, na maderze pierwszy raz w życiu jeżdząc suvem gps poprowadził nas drogą która kończyła się trzymetrowym spadem, c🤬ja widać zza tak wysokiej maski, ale coś mi spadek terenu w tej dolince nie pasował, więc otwarłem drzwi, żeby spojrzeć, brakowało z pół metra od przedniej osi xD może to nie jest 16 metrów, ale się nam ciepło zrobiło i od tej pory byliśmy mega uważni jeżdżąc tam tym klocem xD

Nie jestem w stanie przeczytać tego na jednym wydechu. Takie długie zdanie napisałeś.

podpis użytkownika

"Ziemia jest zimna, ziemia jest słodka. Więc kop w niej dół, żydku kop." - Jonathan Littel "Łaskawe"
Zgłoś
lacrimal 2025-02-14, 10:24
SpeedyG napisał/a:

Gówno robił idioci. Podjeżdżał pod górkę bo został już załadowany. Prawdopodobnie jakaś awaria, albo był przeładowany i stary silnik w starej ciężarówce nie dał rady podjechać. Szkoda tylko, że nie próbował skręcić w prawo i uderzyć w skałę.

wreszcie jakiś głos rozsądku
to że był czarny albo ciapaty to nie od razu głupi
...chociaż
Zgłoś
Promyczek 2025-02-14, 10:35
Chciał nawrócić
Zgłoś
Sławomir1313 2025-02-14, 10:54
dwakilo napisał/a:

Nie jestem w stanie przeczytać tego na jednym wydechu. Takie długie zdanie napisałeś.

przecinki służą wzięciu wdechu xD
Zgłoś
T... 2025-02-14, 11:14
Gdyby to był amerykański film, to ten wypadek musiałby zakończyć sie efektowna eksplozją. A tak, jakos bez finału...
Zgłoś
Medikk 2025-02-14, 11:35
Zajebisty pomysł, on chciał zawrócić??
Zgłoś
Bul_od_bytu 2025-02-14, 11:47
Kapitan nie opuścił statku i pozostał do końca na mostku
Zgłoś
sensation87 2025-02-14, 12:01
tyle znaczycie dla systemu
Zgłoś
rafbur 2025-02-14, 12:06 1
Koparka zaniemówiła
Zgłoś
ibrahim 2025-02-14, 12:44
Nic się nie stało. Tam na jego miejsce już 135. czeka.
Zgłoś
213213 2025-02-14, 14:49
Sławomir1313 napisał/a:

Ty się śmiej, na maderze pierwszy raz w życiu jeżdząc suvem gps poprowadził nas drogą która kończyła się trzymetrowym spadem, c🤬ja widać zza tak wysokiej maski, ale coś mi spadek terenu w tej dolince nie pasował, więc otwarłem drzwi, żeby spojrzeć, brakowało z pół metra od przedniej osi xD może to nie jest 16 metrów, ale się nam ciepło zrobiło i od tej pory byliśmy mega uważni jeżdżąc tam tym klocem xD

o k🤬a, choć pooglądamy zdjęcia
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie