👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:25

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Cytat:
Jakbyś tyle w tym nosie nie dłubał to zdobyłbyś takie wykształcenie, żeby i w Polsce zarobić na taki sprzęcik.
Widzę, że sie nie rozumiemy... On ma 17 lat i lata sobie dronami a ja mam 22 i "zdobywam wykształcenie" jednocześnie wegetując za swoje 1200...
Podążając za Twoim myśleniem, "bawić" się i korzystać z życia będę na emeryturze...
@Mazblack
Ile Cie to wszystko wyniosło finansowo? Tak pytam, bo fajna sprawa

Fajne aczkolwiek gdyby nie ta muzyka byłoby co najmniej 3 razy gorsze.

www.uav.polsl.pl / (nie mogę dodawać jeszcze linków)
Polecam pozdrawiam
Polecam pozdrawiam

@phoks
Rok temu kolega z mojej klasy zbudował quadrocopter i sam napisał do niego oprogramowanie, wiec jest to możliwe. Wystarczą chęci i trochę wolnego czasu, ale niee: "jak ja nie potrafię to nikt inny nie potrafi i jest to niemożliwe do zrobienia" <- rozwala mnie takie myślenie
Rok temu kolega z mojej klasy zbudował quadrocopter i sam napisał do niego oprogramowanie, wiec jest to możliwe. Wystarczą chęci i trochę wolnego czasu, ale niee: "jak ja nie potrafię to nikt inny nie potrafi i jest to niemożliwe do zrobienia" <- rozwala mnie takie myślenie

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie