I po co ? Żeby wyglądać jak chłop...
Ale, to pewnie dziewczyna sadistica to może
Ale, to pewnie dziewczyna sadistica to może

P🤬le. Biedactwo nie bedzie miało cycek dopóki nie bedzie jej stać na sylikon, bo inaczej:
Jej mięśnie waginowe i zwieraczowe kruszą wszystkie murzyńskie przerosty, gw🤬t? Raczej odradzam...
Słownik gimnazjalisty:
wagina - pochwa, c🤬ka, muszelka, joni, p🤬da, zapchaj dziura, tudzież dziura, forma, makrela, tudzież inna ryba, kanion, wieliczka itd itp
zwieracz - odcinacz gówniany, dwumiecz fekaliowy, szpada gównojada, szubienica odbytnicza, kleszcz dziurowy, szczypiec stomiowy, sekator srator, siekiera kałowa
itp itd
Słownik gimnazjalisty:
wagina - pochwa, c🤬ka, muszelka, joni, p🤬da, zapchaj dziura, tudzież dziura, forma, makrela, tudzież inna ryba, kanion, wieliczka itd itp
zwieracz - odcinacz gówniany, dwumiecz fekaliowy, szpada gównojada, szubienica odbytnicza, kleszcz dziurowy, szczypiec stomiowy, sekator srator, siekiera kałowa
itp itd
guma w papie podczas treningu ?
mogłbym reanimowac, skutecznie bym jej ją przepchnął w razie zadławienia.

Jeśli chodzi o fitness o tak sobie przeciętnie, choć w dzisiejszych czasach to pewnie super na tle rówieśników. Ale za to jakie cycory

P🤬le, nie chce mieć takiej dziewczyny, jeszcze bym wp🤬l dostał za to, że nie przyniosłem jej kwiatka, albo za niepozmywanie. Samym cycem by mnie zaj🤬a :|
W życiu nie pokażę tego filmu żonie, bo by zaraz zaczęła kombinować jak ją zaprosić do domu żeby mi wp🤬liła...
Ale jakby zacisnęła głowę między udami to miałbym problem ze złapaniem oddechu na pewno

podpis użytkownika
Statystycznie wypada jedna śmierć na jednego człowieka.