18-letnia dziewczyna została brutalnie zaatakowana przez stado bezpańskich psów w Alwar w Radżastanie
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:55
🔥
Niezdarne kobiety.
- teraz popularne
JoSeed napisał/a:
Nie no, nie przesadzaj. Nie w naszej kulturze. Psy i konie są uważane za naszych, powiedzmy, "przyjaciół ", nie postrzegamy ich jako pokarm...
W porządku, nie twierdzę, że mamy jesc mieso psów.
Mówię tylko, że normalniejszym jest to, że Chinczycy jedzą mieso psów niz to ze Polacy trzymaja w swoich miszkankach 40-metrowych wielkie psy i śpią z nimi czesto w jednym łóżku.
Babosz napisał/a:
W porządku, nie twierdzę, że mamy jesc mieso psów.
Mówię tylko, że normalniejszym jest to, że Chinczycy jedzą mieso psów niz to ze Polacy trzymaja w swoich miszkankach 40-metrowych wielkie psy i śpią z nimi czesto w jednym łóżku.
Jeśli chodzi o duże psy, zgodzę się z Tobą. To nawet trochę dręczenie zwierząt w małym mieszkaniu, kiedy one potrzebują przestrzeni...
Ale takie trzęsidupy są wręcz stworzone do kanap
No i miłości do piesów nie mylić z zastępstwem za dziecko, rzecz jasna.
Podejrzewam że ona te psy dokarmiała stąd opieprz. A że dokarmiała za mało, pieski dywersyfikowały żródła pokarmu.
Bezpańskie psy można dokarmiać ołowiem jak są głodne i polują na ludzi.
Coś mi się wydaje że właścicielem tych pchlarzy jest ta baba z p🤬dorynki. A co do pchlarzy, to wydaje mi się w niedługim czasie będzie z nich smalec.
Ciekawe jaką gamę kolorów umaszczenia reprezentowali czworonożni podejrzani...
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie