Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Danielll111 2025-03-10, 16:01
Szkoda że te babsko jechało, mogło być ciekawie
Zgłoś
Babosz 2025-03-10, 16:20 1
JoSeed napisał/a:

Nie no, nie przesadzaj. Nie w naszej kulturze. Psy i konie są uważane za naszych, powiedzmy, "przyjaciół ", nie postrzegamy ich jako pokarm...

W porządku, nie twierdzę, że mamy jesc mieso psów.

Mówię tylko, że normalniejszym jest to, że Chinczycy jedzą mieso psów niz to ze Polacy trzymaja w swoich miszkankach 40-metrowych wielkie psy i śpią z nimi czesto w jednym łóżku.
Zgłoś
jimi83 2025-03-10, 16:21
Wtym ich gównostanie wszystkie zwierzęta są święte , na ludzi mają wyj🤬e. Kraj z gówna i błota i oni ludzi w kosmos wysyłają jprdl
Zgłoś
CrystalFairy 2025-03-10, 16:50 1
Babosz napisał/a:

Pies to takie samo zwierze jak każde inne.
A to że białego człowieka p🤬lnęło i daje się lizać psom po twarzy i śpi z nim w jednym łóżku nie zmienia rzeczywistości. Pies dalej jest psem.
Normalniejszym jest hodować psa na mięso niż godzinami głaskać go na kanapie i wspolnie mieszkać w zastępstwie relacji miedzyludzkich

Dla mnie takie samo zwierzę jak człowiek. Swoje zwierzę lubię, Ty jesteś dla mnie przejściowym stanem materii.
Zgłoś
JoSeed 2025-03-10, 16:59
Babosz napisał/a:

W porządku, nie twierdzę, że mamy jesc mieso psów.
Mówię tylko, że normalniejszym jest to, że Chinczycy jedzą mieso psów niz to ze Polacy trzymaja w swoich miszkankach 40-metrowych wielkie psy i śpią z nimi czesto w jednym łóżku.

Jeśli chodzi o duże psy, zgodzę się z Tobą. To nawet trochę dręczenie zwierząt w małym mieszkaniu, kiedy one potrzebują przestrzeni...
Ale takie trzęsidupy są wręcz stworzone do kanap
No i miłości do piesów nie mylić z zastępstwem za dziecko, rzecz jasna.
Zgłoś
mam_racje 2025-03-10, 17:15
A gdzie jest Poligon?
Zgłoś
EinsZweiPolizei 2025-03-10, 17:19
Osiemnastonastka?
Zgłoś
DarcoPenetratore 2025-03-10, 17:26
Podejrzewam że ona te psy dokarmiała stąd opieprz. A że dokarmiała za mało, pieski dywersyfikowały żródła pokarmu.

podpis użytkownika

Ten kto pisze "Upadlina"
Czopkiem w dupie jest Putina.
Zgłoś
damianpl 2025-03-10, 17:29 1
Jaka tę pa debilka !! jeszcze sie polozyla aby dac im lepsze dojscie!

Ona nie zasluguje aby zyc jest slaba fc🤬j... normalnie by sie czlowie wdrapal na ten plot ale ta debilka nie oby zdechla bo nie moge jej przebolec
Zgłoś
daro7557 2025-03-10, 17:41
Bezpańskie psy można dokarmiać ołowiem jak są głodne i polują na ludzi.
Zgłoś
Ryju1983 2025-03-10, 17:42
Coś mi się wydaje że właścicielem tych pchlarzy jest ta baba z p🤬dorynki. A co do pchlarzy, to wydaje mi się w niedługim czasie będzie z nich smalec.
Zgłoś
chada 2025-03-10, 18:36
Ciekawe jaką gamę kolorów umaszczenia reprezentowali czworonożni podejrzani...
Zgłoś
vladok 2025-03-10, 19:14
Gdyby nie zaczęła drzeć p🤬dy, to by ją ominęły, a tak to się sama prosiła🤷‍♂️
Zgłoś
Sawix 2025-03-10, 19:15
to pewnie psy tej starej k🤬y
Zgłoś
Sraj1 2025-03-10, 19:19
Odstraszył je smród gówna jak pierwszy ugryzł i przebiło skórę.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie