Główna Poczekalnia (4) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 12:34
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2010-05-27, 21:05
Ja pier*olę.

Tyle w temacie.
Zgłoś
konto usunięte 2010-05-27, 21:11
@mtvmata

owszem, zaciaga.

Nie chce tu tworzyc kolejnych inteligentnych domyslow typu kiedy mlody umrze, ale to raczej niezdrowo, bez znaczenia jak te ich wilgotne powietrze wplywa na pluca. Epickie uzaleznienie murowane, a to chyba gorsze od cpunstwa. Swoja droga, skad brudasom pieniadze na te fajki?
Zgłoś
konto usunięte 2010-05-27, 21:50
sami sobie robią, w końcu pracują na plantacjach a ten mały to bardzo fajna miniaturowa afrykańska wersja Kalisza
Zgłoś
konto usunięte 2010-05-27, 22:34
street_swc napisał/a:

i właśnie tu się można zdziwić. Oglądałem materiał w jakiejś telewizji dokumentalnej i ze względu na klimat mokry płaca tych dzieci są oczyszczane natychmiastowo z tytoniu więc na raka przez papierosy nie ma prawa zachorować

Jak się pali szlugi to w płucach osadzają się substancje smoliste a nie tytoń, który jest rośliną oraz z którego zrobiony jest papieros.
No i chyba pojęcia nie masz o tym co to jest "rak" i co powoduje rozwój nowotworów płuc.
Zgłoś
konto usunięte 2010-05-27, 22:59
Pan_Jan napisał/a:

Mi to dawali tylko gumy w kształcie fajek w jego wieku :C

Za mało się starałeś :/
Zgłoś
konto usunięte 2010-05-29, 6:27
Biedny gówniarz, zostało mu kilka lat życie (bo jest taki gruby w tym wieku i wypala tyle papierosów)
Zgłoś
konto usunięte 2010-05-29, 8:44
danmaster napisał/a:

ciekawe co z niego wyrośnie. . . albo i nnie

ciekawe co z niego wyrośnie . .

Indonezyjski krasnoludek.
Zgłoś
konto usunięte 2010-05-29, 13:11 2

Zgłoś
konto usunięte 2010-05-30, 15:15
apropos: sadol.pl/chinski-2-latek-vt10829.htm
Zgłoś
konto usunięte 2010-06-09, 23:08
Zgłoś
konto usunięte 2010-07-02, 22:13 1
Ciąg dalszy tej historii..

Zgłoś
konto usunięte 2010-09-03, 18:28
Dwuletni Indonezyjczyk Aldi Rizal, który wypala do dwóch paczek papierosów dziennie.

Zgłoś
konto usunięte 2010-09-03, 18:33 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2012-08-12, 12:40
"Atrakcja turystyczna"

Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem