Główna Poczekalnia (7) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 10 minut temu
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Brind'amour 2012-10-25, 13:38 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2012-10-25, 13:39 1
Mój dziadek kiedyś się popisał - do tej pory babcia ma z niego niezłą polewę.. Wyłaził kiedyś z roboty na grubie, podłazi do auta, otwiera drzwi, odpala i odjeżdża. Wraca do domu, babcię miał kajś podciepnąć, babcia podłazi do auta i zaczyna się drzeć, że to nie ich auto

Okazało się, że dziadek przez pomyłkę odjechał.. samochodem kumpla z roboty. Obaj mieli dwie identyczne Warszawy, różniły się na dłuższą metę tylko blachami, na które żaden z nich nie zaglądał. Toteż na jeden dzień dziadek z kumplem przymusowo wymienili się autami..

A co do samego matiza - i u mnie na placu stoi, matka sobie sprawiła złotą żabę, i mówiąc szczerze - matizem się całkiem zajebiaszczo pomyka po mieście, małe to jest, ale cholernie zwrotne. Przyznam szczerze, że cholernie mi się podoba pod względem użytkowym. Odkąd zrobiłem prawko, zdarza mi się nim pojeździć, jest chyba jedynym samochodem, z którym nigdy nie było większych problemów.
Zgłoś
konto usunięte 2012-10-25, 13:51
To którym dzisiaj jedziemy ?
Zgłoś
Niemogezmienicnika 2012-10-25, 13:59
"To jest mój samochód i mój kluczyk, a to nie jest mój samochód ale mój kluczyk" powalający tekst
Zgłoś
TheVil18 2012-10-25, 16:44
a ja mam matiza nie jest zle a grupa "hejtujacych" tlumow w internecie mnie nie przeraza nie raz moj blaszak zaskakiwal ludzi na ulicach:) zapraszam na daewooforum.pl z tw cacka mozna na prawde ladnie zrobic nie reklamujac polecam goscia o nicku VuDoo
Zgłoś
konto usunięte 2012-10-25, 18:52
po 1 nie widac czy tym samym kluczykiem otwiewra obydwa auta bo kamera nie umuje kluczyka non stop, po 2 rownie dobrze mogl przelozyc wkladke z prwego zamka od zlotego do serbrnego w prawe drzwi i tym samym jeden kluczyk otwiera prawy zamek w srebrnym i lewy w zlotym. zadna rewelacja i filozofia
Zgłoś
MayDay100 2012-10-25, 19:28
Ja tam szczerze dostałem pierwsze autko od rodziców civica VI, ale chciałem zaznaczyć, że nie wazne jaki sie ma samochód, ważne ze po kilku latach "współżycia" do kazdej fury można się przywiązać i wtedy nie widzi się jej wad Myślę, że jeszcze wiele lat nie zmienie samochodu, ale nie dlatego, że jest taki idealny tylko dlatego, ze straciłbym kawałek życia
Zgłoś
konto usunięte 2012-10-25, 20:57
W sumie po co w ogóle zamykać matiza na klucz ?
Zgłoś
konto usunięte 2012-10-25, 21:11
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2012-10-25, 22:00
Zgłoś
mutant 2012-10-26, 0:11
Zgłoś
konto usunięte 2012-10-26, 0:35
winyl napisał/a:

@alan10 w lanosie na trójce ciągnął do 150 prawie;)

Chyba trochę przesadziłeś. Mazdowskie 1.6 (silnik BP-4W - nie żebym się znał, sprawdziłem na wikipedii ) przy 160km/h na czwórce jest już w okolicach 7 tysięcy obrotów. Lanos nawet tyle nie wykręci, na bank ma odcinkę na 6,5k albo i wcześniej - na chłopski rozum to co napisałeś jest niemożliwe
Zgłoś
ethreex 2012-10-26, 18:55
Zmieniał ktoś wkładki i mają uniwersalny klucz Znam to skądś bo mogę swoim kluczem otworzyć koledze bak od paliwa a innemu bagażnik Tak to jest jak się kupuje wkładkę za 15 zł
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem