Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
20 dni w Szwecji
~Velture • 2025-01-25, 11:15
Cytat:

W Szwecji dochodzi do gw🤬townych starć między organizacjami przestępczymi. Kurdyjskie gangi przeprowadzają zamachy bombowe na terenach kontrolowanych przez rywalizujące ze sobą grupy. W ciągu ostatnich 20 dni w Szwecji miały miejsce 23 zamachy bombowe. Deportacja Kurdów

Jak nowocześnie, postępowo oraz tolerancyjnie!

podpis użytkownika

Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Zgłoś
Bananek 2025-01-25, 22:05
o kurde...

podpis użytkownika

Ktoś nie śpi, żeby spać mógł ktoś...
Zgłoś
elajza15 2025-01-25, 22:43 1
Ork.Fajny napisał/a:

Nie chcę dołączać do tego anty-Polskiego komentarza na który odpowiedziałaś, ale tak trochę jest. Technologii i nauki się u nas nie robi. Tylko głównie montujemy innym albo robimy jako najemni IT w firmach zagranicznych które albo zaraz przenoszą się do Indii bo tam taniej albo AI przejmie robotę za nas.
AI którego nawet sami nie możemy rozwijać bo Polska po latach 90-tych stała się bantustanem takim że Biden nam nawet nie pozwala kupować za dużo chipów AI a jak to mówił Mazurek w Kanale Zero kiedy cytował anonimowego polskiego polityka koalicji rządowej, ten zakaz to nas nawet nie zaboli bo jesteśmy zbyt zacofani aby tenże zakaz nas ograniczał.
Ale zgadzam się z wami, chędożyć kolosasza za jego post.

Ale ja nie zaprzeczam, że tak nie jest, tylko z dwojga złego wolę spokojną ciemnotę, niż postępową dzicz.
Nie chce też żebym brzmiała tak, że mam coś przeciwko rozwojowi
Chociaż ten rozwój zaczyna wymykać się po mału spod kontroli, ale to juz inny temat
Zgłoś
Mors_Nigra 2025-01-26, 3:49
Ale jaktototaktotak??? Powiedziano mi, że Kurdowie, to tacy dobrzy, spokojni, cywilizowani ludzie...

podpis użytkownika

Musi to na Rusi, a w Polsce JAK-KTO-CHCE!!!
Zgłoś