Typek dostaje 20 miesięcy pierdla (z 30 pierwotnych bo 1/3 mu sąd odjął za przyznanie się do "winy") za post na fb o treści:
Cytat:
Nie chcę aby moje pieniądze szły na imigrantów którzy gw🤬cą nasze dzieci i mają priorytet
K🤬a mać UK upadło już.
[ Komentarz dodany przez: Centurion: 2024-11-11, 20:58 ]
ojagodzinski napisał/a:
ten post to kłamstwo jest
reuters.com/fact-check/clipped-video-mans-sentencing-over-social-media...
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Hahhahahahahaha ale c🤬y, 20 miechów za post na fb.. Ale wiadomo że jak o imigrantach pisał to mu sie należało :}]]]] Bo jakby to bialych brytoli dotyczyło to pewnie nawet nie byłoby sprawy
Strasznie pop🤬lona sytuacja. Mój skacowany umysł nie potrafi tego objąć.
GeorgeHarvey1 napisał/a:
I właśnie dlatego doceniamy sadola. Tutaj wszyscy wiemy że Żydzi do gazu, powiesić cz🤬chów , rozstrzelać pedałów i emigrantów. Rzekłem! Hough!
Tak nam dopomóż buk
Niewiele to zmienia ale we wpisie było jeszcze:
„Every man and their dog should be smashing fuck out Britannia Hotel.”
Rix napisał/a:
o pracy płacisz podatki na każdym kroku chcą cie okraść z oszczędności teraz juz nawet nie bedzie mozna miec własnego zdania i sie wypowiedzec to ci wolno tamto nie i to wszytko
ALe jak przyjdzie wojna - to ty masz bronić tego państwa - wtedy wszyscy - a lewaki z GWna najbardziej , będą ci przypominać, że musisz być patriotą, że Bóg Honor Ojczyzna, że k0bity są słabe i masz je bronić. Ty pójdziesz ginąć w okopach - a Murzyn, który jest pod ochroną będzie ci żonę dupczył
A to nie scena z "Monty Pythona"?
GeorgeHarvey1 napisał/a:
I właśnie dlatego doceniamy sadola. Tutaj wszyscy wiemy że Żydzi do gazu, powiesić cz🤬chów , rozstrzelać pedałów i emigrantów. Rzekłem! Hough!
Nie mogę się nie zgodzić kocham tą stronę , same pojeby
Co za pop🤬lone czasy. Za wolność słowa j🤬e konstytucyjne prawo do pudła na 20 miesięcy?! Do pieca z tymi sk🤬ysynami.
Ja też nie zgadzam się aby pieniądze z moich podatków szły na imigrantów i innych nierobów. Deportować beżowych i czarnych z powrotem do Afryki , cyganom też przestać dawać . MaDkom 800 plusowym też. Zlikwidować rentę alkoholową ( co to k...a jest renta alkoholową ).
Wszelkie dodatki tylko tym co pracują .
Jak to poj🤬e jest. Nadęty pedał osądza normalnych ludzi. Niech się zajmie c🤬jem w swojej dupie.
Film idiokracja to nie jest jednak komedia...
Megatrans666 napisał/a:
K🤬a typ w peruce z XIX wieku skazuje gościa za komentarz w internecie. Co za poj🤬y świat.
W tych pedalskich perukach to siedlisko wszy i gnid było
Orwell jak żywy.
podpis użytkownika
Rób tak, żeby TOBIE było dobrze, bo innym nigdy nie dogodzisz.
Dla mnie zaskakujące jest to, że autor wpisu przyznał się do winy - jakiej ?! Pozwolił sobie wmówić, że popełnił czyn karalny. Nie wieszam na nim psów bo sam nie wiem jak bym się zachował na jego miejscu, ale to, że się ugiął jest bardzo niepokojące.
Nikogo tym wpisem nie obraził, prawdą jest że jego hajs w jakiś stopniu na to idzie, na co on nie wyraża zgody i za co tu skazywać ?
Jest to bardzo niebezpieczny precedens. Myślę, że możemy być świadkami bardzo niedobrych zmian, które od strony Odry przenikną w czasie i do naszego kraju.