Główna Poczekalnia (2) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 1:07
Kompilacja tego, co działo się na Rosyjskich (i nie tylko) drogach we wrześniu 2013. Część pewnie gdzieś się przewinęła, ale jest też masa takich, których nie było

muzyka jest jaka jest, jak się nie podoba wyciszyć. utwory nie nachodzą się od ok 3:30

nie było, bo na yt ma póki co tylko 24 wyświetlenia, a jak było to c🤬j
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
avalanch 2013-10-08, 17:13 1

Zgłoś
konto usunięte 2013-10-08, 18:04 1
Bardzo dobre, nalezy sie browar!
Zgłoś
konto usunięte 2013-10-08, 18:21 1
Najbardziej mnie bawią idioci co mylą pedał gazu z hamulcem. Potrącą kogoś i jeszcze po nim przejadą hehehe
Zgłoś
konto usunięte 2013-10-08, 18:28 1
Po tym filmiku wiem, że do Rosji tylko w transporterze opancerzonym lub czołgiem. Oczywiście z każdej strony GoPro żeby móc ładne filmik na harda wrzucać.
Zgłoś
konto usunięte 2013-10-08, 18:40 1
mozna ogladac godzinami
Zgłoś
geniuszę 2013-10-08, 19:22 1
Co do wypadku z 01:00...

Zgłoś
adamek96 2013-10-08, 19:26 1
za disturbed piwko leci
Zgłoś
FIL4NTROP 2013-10-08, 22:58 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Herhard 2013-10-08, 23:16 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
kaelem 2013-10-09, 4:20 1
Nie wiem, jak Wy, ale ja po podobnych filmikach skupiam się na drodze i koncentruję bardziej niż do tej pory. Nigdy nic nie wiadomo, szczególnie w trasie mijając zaciskam bardziej kierownicę, aby pewniej zrobić ewentualny unik... Chore?
Zgłoś
gimi84pl 2013-10-11, 6:20
stawiam kolejkę
stać mnie jeszcze, póki co
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem