Najlepsze nokauty Tysona.
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:51
Jeden z najlepszych bokserów wszech czasów, wiadomo z upływem lat i on ześwirował i media zrobiły z niego "półgłówka". Talentu nie można mu odmówić. Szkoda, że teraz w wadze ciężkiej nie ma tak dynamicznych bokserów i tak widowiskowych pojedynków.
glinglqnglowy glunglak napisał/a:
Drodzy Sadowicze, ten pan w szczycie był niezaczprzeczalnie najlepszym ciężkim wszechczasów. Lepszym od Aliego i Freizera.
O Fraziera Ci chodziło
mike był dobry ale z tym że najlepszy to gruba przesada, nawet Gołota go klepał
Był mistrzem świata, ale napewno nie wszechczasów. Strasznie ludzie przesadzają i się podniecają żelaznym Mike`iem. Boks poszedł w góre, technika również. Siła Tysona była dynamika, ale bokserzy świetni technicznie ją niwelowali np. Holyfield. Lennox wogle go zmiażdżył (tak wiem było to juz troche lat później). Według mnie Mike przykładowo z dzisiejszym Wladimirem nie miałby szans. Ale większość podnieca się jego widowiskowymi nokautami i krzyczy że był the best ever. Nie był.
"Mike Tyson" Bez wątpienia najlepszy boxer wszechczasów,załuje że jego kariera przy koncu sie tak potoczyła...a na doatek wizialem każdą jego walke nawet amatorskie i sparingi... czlowiek legenda.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie