Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
206km/h przez las
Grillowany • 2012-11-04, 12:30
Takie tam zap🤬lanie po lesie. Oczywiście zawsze podziwiałem zdolność kierowców do prowadzenia pojazdu tak szybko, po tak wąskiej drodze, bo wiem, że jest to nie lada wyczynem w moich oczach oczywiście. Filmik z kabiny w dobrej jakości, niestety bez sadolowego happy endu (wybaczcie). "Zap🤬lać czeba" enjoy.

Standardowo - po tagach nic nie znalazło, w szukajce nic nie znalazło, po tytule nic nie znalazło. Ja nie wiem jak można to było inaczej nazwać, o ile na sadisticu już się pojawiło.
Zgłoś
Grillowany 2012-11-05, 13:25
Mnie na przykład przerażało jak na jazdach jeszcze, 307mką, zap🤬lałem po takiej wiejskiej drodze (country road, o ile się nie mylę się nazywają) na krajowym ograniczeniu prędkości. Ograniczona widoczność, bo po obu stronach wk🤬e krzaki wysokie, nie wiesz jak tam za zakrętem (oczywiście tutaj zwalniałem, żeby ktoś zaraz nie zinterpretował, że jechałem 60mph na zakręcie), 60mil na godzinę - nie powiem, strach był jak na kierowcę bez prawka, ale mimo wszystko adrenalina i radość . Osobiście chciałbym jechać w takim rajdzie, ale kuuurde, 2 paki po takiej drodze, masakra.
Zgłoś
hita24 2012-11-05, 19:10
P🤬licie jak zawsze. Przec🤬j z tego kierowcy:)!! szok,rozj🤬 mi ten filmik mózg.
Zgłoś
Mr_Jack 2012-11-05, 19:13
carter74621 napisał/a:

Czy też macie wrażenie że pilot śpiewa?

Mnie tam się wydaje, że mówi coś o Ż🤬dach i Polakach...
Zgłoś
Konto usunięte 2012-11-06, 14:31
Zajebisty film

straż gminna czuwa- 2:20 fotoradar stał, pewnie to teren zabudowany
Zgłoś