Główna Poczekalnia (5) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 5 minut temu
🔥 Hobby - teraz popularne
szefooo 2012-07-06, 18:50 3
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2012-07-06, 18:58
mateuszmatel napisał/a:

W Irlandii, u mnie w mieście jest polak który kiedyś pracował. Stracił prace i mieszkanie. Należy mu się zasiłek ale nie jest nigdzie zameldowany więc nie może go dostać. Mieszkania nie znajdzie bo nie ma pieniędzy. Na powrót do Polski nie ma pieniędzy, zresztą nie ma po co wracać. Teraz chodzi po mieście i zbiera drobne na wino

A gdzie Ty masz w Irlandii meldunek...?Jak by chciał to zagadał by z kimś żeby poświadczył że mieszka pod jakimś tam adresem i zasiłek by dostał.W Irlandii nie ma czegoś takiego jak adres zameldowania i podejrzewam że w GB też nie...
Zgłoś
konto usunięte 2012-07-06, 19:25 1
Chodzi o kulach? Chętnie bym dał jej się zająć swoimi kulami.
Zgłoś
silentgringo 2012-07-06, 19:50
Ładna nawet, dajcie mi namiar to sobie ściągnę do Polski i się zaopiekuję
Zgłoś
konto usunięte 2012-07-06, 20:32
przecież są przytułki dla bezdomnych
Zgłoś
SzczypMojeSuty 2012-07-06, 20:54
noil nie rób z siebie takiego bojownika o wolność
Zgłoś
konto usunięte 2012-07-06, 21:03 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2012-07-06, 22:03 2
Zgłoś
konto usunięte 2012-07-07, 0:10
był tu comment
Zgłoś
erpi 2012-07-07, 2:36
Zgłoś
Phallucifer 2012-07-07, 11:39
od 2 minuty nie moge ogladac. Naprawde zal mi tej dziewczyny, ale mysle, ze w jakis sposob tworcy tej strony o "niewidzialnych" jej pomoga, z ludzkiego odruchu.Zycze jej dobrze. w przeciwienstwie do pajacow, ktorzy sie licytuja w debilizmie.
Zgłoś
konto usunięte 2012-07-07, 20:59
potrafi sie usmiechac. szacun dla takiej naprawde
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem