Mówi, że dla osób, które nie używają narkotyków, alkoholu lub nie są w ciąży, nie ma pomocy. Mimo wszystko jest pozytywnej myśli i wciąż się uśmiecha.
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
6 minut temu
mateuszmatel napisał/a:
W Irlandii, u mnie w mieście jest polak który kiedyś pracował. Stracił prace i mieszkanie. Należy mu się zasiłek ale nie jest nigdzie zameldowany więc nie może go dostać. Mieszkania nie znajdzie bo nie ma pieniędzy. Na powrót do Polski nie ma pieniędzy, zresztą nie ma po co wracać. Teraz chodzi po mieście i zbiera drobne na wino
A gdzie Ty masz w Irlandii meldunek...?Jak by chciał to zagadał by z kimś żeby poświadczył że mieszka pod jakimś tam adresem i zasiłek by dostał.W Irlandii nie ma czegoś takiego jak adres zameldowania i podejrzewam że w GB też nie...
Chodzi o kulach? Chętnie bym dał jej się zająć swoimi kulami.
Ładna nawet, dajcie mi namiar to sobie ściągnę do Polski i się zaopiekuję
od 2 minuty nie moge ogladac. Naprawde zal mi tej dziewczyny, ale mysle, ze w jakis sposob tworcy tej strony o "niewidzialnych" jej pomoga, z ludzkiego odruchu.Zycze jej dobrze. w przeciwienstwie do pajacow, ktorzy sie licytuja w debilizmie.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie