No co? Każdy pies ma po 1,5 mkw prywatnej przestrzeni.
Mało?
podpis użytkownika
Ja, nieosoba niechcąca dwójmyśleć co dzień popełniam myślozbrodnię. Jedynym dwa plus słusznym plusczynem jest użycie nowomowy zamiast staromowy w opisie.
Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.
To co, te babcie i dziadki synów i wnuków nie mają, że ten sk🤬iel się tak rządzi? Ząbki wytłuc, łapki i szkitki połamać obojgu, a pieski do schroniska, gdy frajera i k🤬ę będą składać do kupy. P🤬lą się z tym syfem już dwa lata, to i nie dziwota, że mu różki urosły. Na sk🤬iela tylko sk🤬iałe metody poradzą. A jakby co, to sąsiedzi nic nie widzieli, czyli świadków nie ma. Najpóźniej po drugim takim "upomnieniu" koleś zacznie myśleć.
haha wolnoć Tomku w swoim domku polskie k🤬yyyyy
dlaczego nazywacie gówno fekaliami? Nazywajmy rzeczy po imieniu.
We Włoszech sąsiedzi zrobili proces sąsiadom bo czuli zapachy gotowania z ich kuchni za bardzo.
podpis użytkownika
"Czlowiek ma sie rozwijac a nie byc hamowany przez obiekt ktory ma co innego miedzy nogami niz on"
Ale że co, że wynoszą na klatkę worki z cyganami?
podpis użytkownika
WSZELAKIE, WSZYSTKIE, KAŻDY MÓJ FILM DODANY NA SERWER SADISTIC.PL JEST PODP🤬LONY ZE ŹRÓDŁA NA KTÓRYM JEST TAKA, A NIE K🤬A INNA JAKOŚĆ, WIĘC POCAŁUJCIE MNIE WSZYSCY W DUPĘ JEŚLI WAM ONA NIE ODPOWIADA.
Miłego oglądania. Pozdrawiam!
9:07 to potomek Kononowicza?
podpis użytkownika
Z kopyta kulig... POP🤬LAAAA!
Psy jak i czarni p🤬lą się bez umiaru, jedynym rozwiązaniem w obu przypadkach jest kastracja.
Innej rady nie ma.
Po psach na m2 wygląda mi to na komisariat