Główna Poczekalnia (2) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 2:09
konto usunięte 2014-02-11, 21:12
I jakiś "wciskacz gałek ocznych" na noc zakładany czy coś...
Zgłoś
konto usunięte 2014-02-11, 21:38
I tutaj zaczynam mieć prawdziwe wątpliwości co do zakazu aborcji. Z jednej strony człowiek nie powinien decydować o życiu lub śmierci innych ludzi, ale z drugiej strony przez aborcje można uczynić życie, powiedzmy, niedoszłych rodziców pozbawionym zmartwień i problemów, niż gdyby miało urodzić się dziecko chore (mówię tu o naprawdę poważnych przypadkach chorób, wykluczających możliwość funkcjonowania takiego człowieka w społeczeństwie). Mówcie sobie co chcecie, ale ja (stety albo i nie) patrzę na to w ten sposób.
Zgłoś
CiociaSmiglo 2014-02-11, 21:49
bartec napisał/a:

I tutaj zaczynam mieć prawdziwe wątpliwości co do zakazu aborcji. Z jednej strony człowiek nie powinien decydować o życiu lub śmierci innych ludzi, ale z drugiej strony przez aborcje można uczynić życie, powiedzmy, niedoszłych rodziców pozbawionym zmartwień i problemów, niż gdyby miało urodzić się dziecko chore (mówię tu o naprawdę poważnych przypadkach chorób, wykluczających możliwość funkcjonowania takiego człowieka w społeczeństwie). Mówcie sobie co chcecie, ale ja (stety albo i nie) patrzę na to w ten sposób.

Popieram Twoje zdanie. Sama wolałabym być usunięta niż żyć ze świadomością swoich dysfunkcji bądź tego, że w każdym momencie mogę kopnąć w kalendarz. Pewnie gdybym była w stanie sama uczyniła bym eliminacje siebie ze społeczeństwa z drugiej jednak strony tacy ludzie często mają większą motywację do życia niż zdrowi i mogący osiągnąć wszystko ludzie.
Zgłoś
konto usunięte 2014-02-11, 22:11
po co se truć życie lepiej będzie jak dzieciaka w kiblu se spuścicie. No a co!
Zgłoś
MadFollower 2014-02-11, 23:01
Mowcie co chcecie, ale wielki szacun dla tej pani za jej prace i poswiecenie!
Mala nikomu nie szkodzi, nie ma wplywu na to jaka sie urodzila, bolec wam wszystkim w dupe co rzucacie hasla popierajace aborcje. W sumie tez jestem za aborcja. Aborcja takich debili jak wy!
Zgłoś
konto usunięte 2014-02-12, 0:07
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2014-02-12, 0:47
sadol sadolowi nie równy. ja nawet nie ogladalem, bo jakos nie moge patrzec na tego pterodaktyla bez skrzydel malego.
Zgłoś
konto usunięte 2014-02-12, 0:49
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2014-02-12, 1:59 2
Zgłoś
Nicram1024 2014-02-12, 2:25
Zgłoś
Herhard 2014-02-12, 11:03
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem