szczałke
swoją drogą zajebiste uczucie posłuchać na żywo tej ich muzyki do modlitwy jak nak🤬ia na całe miasto, petarda
Miłego oglądania. Pozdrawiam!

swoją drogą zajebiste uczucie posłuchać na żywo tej ich muzyki do modlitwy jak nak🤬ia na całe miasto, petarda

podpis użytkownika
WSZELAKIE, WSZYSTKIE, KAŻDY MÓJ FILM DODANY NA SERWER SADISTIC.PL JEST PODP🤬LONY ZE ŹRÓDŁA NA KTÓRYM JEST TAKA, A NIE K🤬A INNA JAKOŚĆ, WIĘC POCAŁUJCIE MNIE WSZYSCY W DUPĘ JEŚLI WAM ONA NIE ODPOWIADA.Miłego oglądania. Pozdrawiam!
Niestety stracił dużą część materiału :/ Jedynie w książce będzie pełny opis podróży.
podpis użytkownika
Życie jest sadistic.
dewoj napisał/a:
lepszy Fazowski niż "kij w dupie" Pater
Napisał, Andrzej który sam na wakacjach był najdalej w Zakopanem i widział Polskie morzę przez 30 minut przez szybę autobusu jak jechał do szwabów zbierać ogórki.
podpis użytkownika
WSZELAKIE, WSZYSTKIE, KAŻDY MÓJ FILM DODANY NA SERWER SADISTIC.PL JEST PODP🤬LONY ZE ŹRÓDŁA NA KTÓRYM JEST TAKA, A NIE K🤬A INNA JAKOŚĆ, WIĘC POCAŁUJCIE MNIE WSZYSCY W DUPĘ JEŚLI WAM ONA NIE ODPOWIADA.Miłego oglądania. Pozdrawiam!

Wk🤬ia mnie te wrzucanie całych serii na sadola, może pedale jeszcze czekasz co do minuty aż wyjdzie nowy odcinek po czym lewą ręką obsługując myszkę bo prawą walisz konia z radości, wrzucasz ten syf na nasz niegdyś piękny portal..

@up zamknij mordę śmieciu. Jak Ci nie pasuje to idź oglądać sobie wypadki z rosji.