Stevie Wonder z chorągiewką ? Swoją drogą... niezły hat-trick
ten drugi spalony to akurat mogłoby ujść, sędzia też człowiek... ale 1 i 3 to raczej poważne błędy ;]
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
@ale 1 i 3 to raczej poważne błędy ;]
1 może i tak,ale jak się nie znasz to nie pisz głupot na temat 3-bo rodzice dowiedzą się jak dużym błędem było zrobienie Ciebie:)
konto usunięte
2013-01-12, 13:15
pooglądaj barcelone, tam wgl w przepisach nie ma spalonego
konto usunięte
2013-01-12, 13:17
Chodziło o hattrick spalonych
z tego co wiem spalony jest dopiero od połowy do bramki, więc napastnik w najlepszej sytuacji gdy nie ma zadnego obroncy na ich polu, moze stac przy połowie i czekać na podanie, jak mu ktos poda to moze wybiec dopiero.
Oj tam, od razu Stevie Wonder. Stephen Hawking
jak Neymar strzela to nawet chorągiewka sie nie podnosi
Dobre. Ale myślałem że na koniec ręką to strzeli.
konto usunięte
2013-01-12, 22:02
w tej akcji były dwa spalone a nie trzy. Przy "trzecim" obaj zawodnicy atakujący i piłka byli już za ostatnim obrońcą, także nie może być mowy o spalonym