Głupota , forma do wtryskarki zawieszona na dwa pasy po przeciwnej stronie ( zamiast na 4) na szybko forma bez zabezpieczeń zsiadłem z widłaka i chciałem ją lekko przechylić by pasowała do kolumn wtryskarki i wjechać niestety za mocno ją pociągnąłem i zrobiła wywrotkę ale na mnie 7 palców zmiażdżonych połamanych z przemieszczeniem ścięgna delikatnie mówiąc 'zepsute' wszystkie ruchy do nauczenia od nowa
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Fantastyczne! Czekamy na więcej materiałów własnych !
Nie jest źle, palce są, nawet działać będą pewnie jakoś. I wyglądają zupełnie ok.
SUPER!!! Teraz czekam na nogi, postaraj się o coś efektownego.
Widziałem już takie filmiki. Teraz macocha będzie Ci konia walić
Jak ty sie podcierałeś ???
konto usunięte
2020-07-11, 18:06
Szydlo napisał/a:
Jak Ty teraz dupe podetrzesz ?
widzę że empatyczny gość jesteś, chyba mu pomożesz
pisanie też do ponownego nauczania.
Na przyszłość musisz trochę bardziej uważać.
Paluchy połamane, teraz musisz udać się do azjatyckiej świątyni gdzie nauczą Cie kontrolować ciało za pomocą umysłu i składaj podanie do Avengersów bo na wózek widłowy to już lepiej nie wsiadaj
Czego to się nie robi żeby trafić na główną
Ale odciągi w szpitalu to mają profesjonalne...
podpis użytkownika
nie wszyscy muzułmanie to terroryści ale wszyscy terroryści to muzułmanie.
wszystko fajnie, ale opis ..... czy interpunkcja na prawdę gryzie ? Ciąg słów który trzeba rozkminiać jak sudoku