260km/h miedzy samochodami, pokazane w programie motoryzacyjnym z 98' roku. co najwazniejsze, bez negowania takiej jazdy!
teraz ten program nie mial by racji bytu.
jazda od 2:45
chcial bym sie cofnac do tamtych czasow
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
13 lat mu się upiekło, a teraz mandat dostanie! Brawurowi policjanci sobie poradzą!
konto usunięte
2013-04-07, 11:50
Droga przy warszawskim Powsinku - Łukasza Drewny/Przyczółkowa (3:33 za znakiem przejście dla pieszych i zakazem wjazdu) w kierunku Wilanowa od Konstancina. Po zimie sporo pęknięć w nawierzchni i nie jedzie się tak zajebiście jak 2-3 lata temu.
@Fajka Matematyka trudna sprawa:D
"Dużo przyzwoitych dróg w Polsce". . .? szczególnie po zimie. . . . Ktoś tu chyba za dużo godzin spędził grając w hard truck'a ^^
@ tranzystor
Ten francuz to jaja ewidentnie wykute z tytanu musi mieć!!!
konto usunięte
2013-04-07, 14:14
To jest w Warszawie. Droga na Konstancin. A dokładnie odcinek między Wilanowem, a Powsinem.
siba
2013-04-07, 16:01
@vajron, ty z rządu ?
konto usunięte
2013-04-07, 22:58
@up
sadol.pl/kaleczenie-jezyka-polskiego-vt188919.htm
typ III. moze jestem hipokryta bo sam byki wale niezle ale kuurwa takie proby zablysniecia slownictwem, nie znajac jego znaczenia, nawet mnie draznia. bynajmniej znaczy to samo co np. "w zadnym razie", wiec tutaj calkowicie Twoja wypowiedz traci sens. bynajmniej =/= przynajmniej.