Nie spuszczajcie się tak, po szkole jutro gimby zrobią tu burdel w komentarzach
Za materiał
Oferta z bitami ode mnie: BZK: www.soundcloud.com/bzk-wygonstudio

Za materiał

podpis użytkownika
Profesjonalna produkcja muzyczna, sprawdź mnie.Oferta z bitami ode mnie: BZK: www.soundcloud.com/bzk-wygonstudio

Pierwszy film z napisem 'Mój pierwszy materiał.' za który daję piwo. I czekam na więcej oczywiście.

Dobra muza, dobry montaż, dynamika i porządne p🤬lnięcie świetna robota leci piwo
podpis użytkownika
Tutaj Kolekcja
liczyłem, że na wejście instrumentów będzie p🤬lnięcie i się nie przeliczyłem. Bro 4U, bro

Ty te wypadki specjalnie tak w takt zgrałeś czy przypadkiem Ci tak wyszło?

1:45 nie zauważyć autobusu w lusterku
0:46 pytanie do znawców: światła STOP-u migają bo?? nowy system czy ki c🤬j?

0:46 pytanie do znawców: światła STOP-u migają bo?? nowy system czy ki c🤬j?
Guano Apes- jak tylko usłyszałem to już dostałeś piwo. I zajebiście dynamicznie pokazane akcje + dobrze sklejony filmik (jak juz przedmówcy chwalili). Wódka Ci się należy.
@up: bo ma kierunki czerwone (w wielu amerykańcach tak jest) i w przypadku nagłego hamowania automatycznie włączają się awaryjne.
@up: bo ma kierunki czerwone (w wielu amerykańcach tak jest) i w przypadku nagłego hamowania automatycznie włączają się awaryjne.
@gacek89 , w nowych autach światła stop migają podczas gw🤬townego hamowania żeby zwrócić uwagę kierowcy za nami .
intelek napisał/a:
jak sie nazywa ta nuta?
no kolego...

guano apes - open your eyes
podpis użytkownika
Nie mam czasu
niom u amerykanców w niektórych zaczynają mocno mrygać przy nagłym hamowaniu i robią w niektórych modelach za kierunkowskaz (niedozwolone in Europe)
Uwielbiam akcje z 0:59 podskok i jeeeb a to wszystko w zgodzie z muzyką :] epic

Koleś nie wiem jak to robisz ale masz materiał z przyszłości
39s. BROWAR