👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:50

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Na czysto dostajemy jakieś 5mld.. troche tanio sprzedaliśmy niepodległość

PKB Polski to około 500 mld dolarów, czyli zdecydowanie mniej, niż podaje bohater filmu.

jeśli te porównania są prawdziwie wyliczone ,wincyj produkcji narób

My nic nie dostaliśmy. Weźcie to na logikę - czy szkopy nagle są takimi filantropami że dają każdemu naokoło hajsy za frajer? Oni sobie ten hajs odbiją, w ten czy inny sposób. I to tak że jeszcze na tym stracimy.

Dobrze że Polacy zaczynają się interesować tym co się dzieje w naszej gospodarce. Ciekawe ile trzeba będzie czekać na pozytywne skutki tego zainteresowania.

Też jestem przeciwko unii ale coś autor ściemnia.
Policzyłem, że dostajemy średnio 57,8 mld rocznie. I czemu on porównuje dotacje do pkb? Powinien porównywać dotacje z budżetem, który w tym roku ma wynieść nie całe 300 mld. Jest różnica, co nie?
Policzyłem, że dostajemy średnio 57,8 mld rocznie. I czemu on porównuje dotacje do pkb? Powinien porównywać dotacje z budżetem, który w tym roku ma wynieść nie całe 300 mld. Jest różnica, co nie?
Nie bronię Tuska ale autor filmiku jest IDIOTĄ.
PKB Polski pod koniec 2012r. wynosiło 1,5 mld PLN lub 1500 mln (objaśnienie dla tumanów - jeden miliard pięćset milionów).
Więc filmik jest h*ujem podszyty!! Autorze - lepiej nie rób więcej filmików gdzie przedstawiasz jakieś obliczenia.
PKB Polski pod koniec 2012r. wynosiło 1,5 mld PLN lub 1500 mln (objaśnienie dla tumanów - jeden miliard pięćset milionów).
Więc filmik jest h*ujem podszyty!! Autorze - lepiej nie rób więcej filmików gdzie przedstawiasz jakieś obliczenia.
Projekt budżetu państwa na 2013 r. zakłada, że dochody wyniosą 299 385 300 tys. zł (300 mld) i takie porównanie ma jakiś sens, bo zestawienie z PKB nie ma żadnego. Poparcie jaki ma ten film obnaża nasz największy problem, głupie społeczeństwo.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie