👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 10:59

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

640 koni przy zaturbionym dwulitrowym silniku nie jest jakimś mega wyczynem, podobnie prędkość przy takiej mocy. Wystarczy odpowiednio duży worek kasy, taka smutna prawda. Właściwie dobrana kucizna, odpowiedni osprzęt silnika, wystarczająco mocna sprężarka i jest. 700 koni i to na kołach można wycisnąć z silnika 1.8, dwa litry to już moc rzędu 1000 koni. Dla niedowiarków:
Jakikolwiek sens budowania takiego auta to tylko wyścigi na ćwiartkę, posiadanie czegoś takiego do zwykłej jazdy przy tak zwiększonym ryzyku fuck'upu mija się z celem, chyba, że ktoś nie ma co zrobić z kasą.
Jakikolwiek sens budowania takiego auta to tylko wyścigi na ćwiartkę, posiadanie czegoś takiego do zwykłej jazdy przy tak zwiększonym ryzyku fuck'upu mija się z celem, chyba, że ktoś nie ma co zrobić z kasą.

stery_srh napisał/a:
No niestety, ale nie masz racji - były z silnikami benzynowymi zarówno 1,5, jak i 1,6 (które występowały również wersji na wtrysku).![]()
demonkuba16 napisał/a:
BzduuuraMamy w firmie na benzynkę
![]()
Macie rację. Poje*ało mi się. Zwracam honor

MudPie napisał/a:
Macie rację. Poje*ało mi się. Zwracam honor![]()
Piwo za to że sie nie spinasz o to że ktoś poprawił

Ogółem szacunek, że auto wytrzymało... Same opony do 320 km/h kupić
A i auto opływowe nie jest za bardzo.

Asdasiq napisał/a:
To Golf R32.
R32 kolego wychodziły golfiki MK4i MK5 , i to miało 3,2 V6 (bądź jak kto woli VR6 ,niby jest to Vr6 ale i tak wszyscy pisza V6 ) , wolnossące , 250 koni ; >

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie