Główna Poczekalnia (3) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 20:49
🔥 Polska taksówka - teraz popularne
mikEWrona 2012-01-07, 3:56
czy to byl komisariat? na koncu filmiku ?
Zgłoś
Brind'amour 2012-01-07, 4:31 1
Na autostradzie samochodzem ? Phi niech sprobóje na rowerze samochodem
Zgłoś
konto usunięte 2012-01-07, 4:49
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
WhyMe? 2012-01-07, 7:43
Tylko ghost rider ma jaja.
Zgłoś
konto usunięte 2012-01-07, 8:51 1
Połowa z was by chciała jeździć tak jak on. A Filmiku nie widziałem dość nowy chyba musi być bo z tego co wiem Ghost Rider miał odsiadkę po złąpaniu go w Australii bo został wydany, motory i samochód mu zarekwirowano.
Zgłoś
ajgored 2012-01-07, 10:12
Ciekawe co zrobi jak trafi na tira wyprzedzającego tira i nie będzie miał jak wyprzedzić wyhamuje ?
Zgłoś
Kacpes 2012-01-07, 10:12 4
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2012-01-07, 10:53 1
Zgłoś
jendrke 2012-01-07, 10:57
Zgłoś
konto usunięte 2012-01-07, 11:18 3
Ja to przy tym walic konia moge
Zgłoś
konto usunięte 2012-01-07, 11:33
On ma opony z adamantium?
Zgłoś
konto usunięte 2012-01-07, 12:03 2
Gosc tak jezdzi, zeby takie c🤬y jak wy, mogly sie podniecac i komentowac, jaki to wariat. co wy chcecie ogladac na sadisticu? jak dziewczyny sie bija poduszkami? zebyscie mogli swoje kuce zwalic? pfff
Zgłoś
yohnell 2012-01-07, 12:28
W odpowiedzi na nurtujące pytanie co jeśli dwa TIRy się wyprzedzają, Ghost Rider leci po farbie 30cm od lewej bandy autostrady, jak by znawcy jego wyczynów obejrzeli choć jeden film, no by o tym wiedzieli. Na rowerze też zapierniczał, koło policji, po autostradzie tak jak i skuterem śnieżnym, acha moja ulubiona zabawa, podpierniczenie motocykla policyjnego, uśmiałem się, i to słodkie pogłaskanie chłopaków po kasku jak ich złapał. AVE
Zgłoś
radek225 2012-01-07, 12:29
Zgłoś
głodny_toster 2012-01-07, 12:58
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem