📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
2025-08-24, 12:01

"In a tragic accident, at least 23 people sustained injuries, three of whom remain in critical condition, after the ‘360 Degrees’ ride collapsed at Green Mountain Amusement Park in the Al Hada area near Taif in Saudi Arabia, on Wednesday evening, July 30."
Źródło Saisat.
Pewnie jakiś second hand od znajomego sprzedawcy respiratorów z Angoli, serwisowany przez szwagra z Dżakarty.
Źródło Saisat.
Pewnie jakiś second hand od znajomego sprzedawcy respiratorów z Angoli, serwisowany przez szwagra z Dżakarty.
Przecież to jest wygenerowane przez ai . Widać jak nic u tu pelikany łykają jak reksio szynke.
mun66 napisał/a:
..Kręgosłupy trzasły,nogi;nogi nawet może pourywało.. Nic to jednak; małe piwo w stosunku do '' cudownych wrażeń",jakie daje ta prymitywna maszyna,obliczona na prymitywne móżdżki..
kubaska5 napisał/a:
Nie ma to jak park zabaw w Afganistanie który szczyci się bardzo ostrymi przepisami co do parków zabaw
Jeśli chodzi o parki rozrywki to w Afganistanie mogą się w nich bawić tylko najwięksi wojownicy
Tak tylko na przyszłość podpowiem Afgańskim inżynierom żeby wystrugali tą belkę z jednolitego kawałku gownolitu, zamaist zlepiać ją na ślinę z dwóch kawałków w dodatku w miejscu na które oddzialywuja największe siły.
A poza tym to według mojej fachowej wiedzy inżynieryjnej to wszystko jeblo ponieważ Allah tak chciał.
A poza tym to według mojej fachowej wiedzy inżynieryjnej to wszystko jeblo ponieważ Allah tak chciał.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie