Ciekawy internetowy serial nagrywany przez Dakana. Osobiście polecam oglądnąć inne odcinki. Według mnie jeden z najlepszych odcinków.
Wiem wiem jakieś japiszony ale mnie rozbawiło.
Konto usunięte
2012-10-04, 10:26
Piątek lepszy.
Nie obejrzałem do końca, to jego mlaskanie jest pop🤬lone i nie do zniesienia.
Żeby jeszcze tak nie cmokał i nie ciamkał, to może dałoby się wysłuchać...
Konto usunięte
2012-10-04, 10:54
Godelo23 napisał/a:
Osobiście polecam oglądnąć i
przepraszam ,co zrobić ?
Konto usunięte
2012-10-04, 10:56
To ma ze 4 lata, jak to już widziałem to jak nie było tego na YT, jeszcze tylko wtedy wyłączność miało bebo.pl (:
Konto usunięte
2012-10-04, 11:01
3m napisał/a:
To ma ze 4 lata, jak to już widziałem to jak nie było tego na YT, jeszcze tylko wtedy wyłączność miało bebo.pl (:
Jesteś nołlajfem.
Konto usunięte
2012-10-04, 11:05
hyp3 napisał/a:
185cm i 65kg
"wysportowany" qrwa ja warze przy tym wzroście 103 kg i ledwie 42 w łapie
to przy 65kg bycie wysportowanym? do jakiego sportu przeciskania sie przez wąż ogrodowy?
grubas a do tego analfabeta -.-' gardze toba...
Konto usunięte
2012-10-04, 11:09
Kto tak k🤬a rozmawia?! Słabe w c🤬j
Konto usunięte
2012-10-04, 11:10
unax napisał/a:
grubas o do tego analfabeta -.-' gardze toba...
A jeśli jeszcze byłby rudy do tego oraz nosił okulary?
Konto usunięte
2012-10-04, 11:11
"185cm i 65kg "wysportowany" qrwa ja warze przy tym wzroście 103 kg i ledwie 42 w łapie
to przy 65kg bycie wysportowanym? do jakiego sportu przeciskania sie przez wąż ogrodowy?"
Gimnastycy przyrządowi na przykład mają w łapie niewiele ponad 30 a rozłożyliby Cię samymi palcami u nóg.
Liczy się gęstośc mięsnia a nie zalana woda i tluszczem łapa, wtedy c🤬j ci po 40 cm.
.:. napisał/a:
unax napisał/a:
grubas o do tego analfabeta -.-' gardze toba...
A jeśli jeszcze byłby rudy do tego oraz nosił okulary?
to byłby ż🤬dowskim grubym analfabetą.
Konto usunięte
2012-10-04, 11:33
Jeden pedź zrobił kawał drugiemu pedziowi... Nie dość że żal to jeszcze fejk...
Konto usunięte
2012-10-04, 11:39
@hyp3
Warzyć to można piwo.
Zalany jesteś, ja przy 186 mam 94kg i w łapie podobny wymiar. Nie ma się czym chwalić tłuściochu, bo sportowcem to raczej nie jesteś skoro wszystko poszło w brzuch. Są ludzie mający 70kg przy wzroście 180cm, ale rzeźbę mięśnia świetną, a w dodatku tacy ludzie są zazwyczaj wytrzymałościowcami. Nie można mieć jednocześnie ogromnej masy i siły oraz być wytrzymałym, to inna struktura mięśnia. Jak biegasz czy jesteś gimnastykiem to liczy się inny typ budowy. Zresztą zalani pakerzy odeszli w niebyt już w latach 90-tych. Teraz jak na siłce pojawia się gościu o wysokim ego co przy moim wzroście ma ponad 100kg i ćwyczy tylko klatę to jest pośmiewiskiem dla reszty ćwiczących. Szkoda tylko, że na plecy i nogi robi mniej niż na klatę, a przecież to nogi i plecy są najsilniejszymi mięśniami naszego ciała.
Ta pani prezes na końcu zdradziła wszystko. Teraz mam wątpliwości czy to czasami nie było ustawione.
Pomysł na nudę dobry, nie ma to jak trollować kumpli z pracy, a ten mleczny lodziarz był najśmieszniejszy. Co do reszty w miarę śmieszne, ale trochę suszy.
podpis użytkownika
Jedynym dowodem na to, że istnieje jakaś inteligencja pozaziemska jest to, że się z nami nie kontaktują.
Konto usunięte
2012-10-04, 12:22
Jak już widze tego debila to nawet nie właczam