"Coś mówiłeś do mojej dziewczyny flajeze?"
Udostępnij na Facebooku
Skopiuj link
konto usunięte
2013-02-14, 22:01
@joker195
"Twardy charakter" i "zasady" u tępego drecha, bandyty, ćwierćinteligentnego osiłka, "patrioty" bez elementarnej wiedzy o historii swojego kraju, "wychowującego" swojego dzieciaka na nieprzystosowanego do życia w społeczeństwie, destruktywnego patola.
Zawsze mnie to rozpjerdala.
konto usunięte
2013-02-14, 22:02
Co jak co ale co ci da ta wiedza jak teraz kazdy z wiedzą to p🤬dus który jak dostanie na ulicy z bara na traume do konca życia
konto usunięte
2013-02-14, 22:03
konto usunięte
2013-02-14, 22:24
Trollujesz joker? Bo jeśli dla ciebie życiową ambicją jest straumatyzowanie jakiegoś chudego studenciaka na ulicy, to bardzo mi przykro, ale zasad i twardego charakteru to ty nie masz.
I nie, nie każdy inteligentny i oczytany człowiek jest p🤬dusiem.
konto usunięte
2013-02-15, 0:29
konto usunięte
2013-02-15, 9:16
Nastpeny czy ja pisze o jakiś mięsniach ? przeczytaj jeszcze raz .... a mojej interpukcji się nie czepiaiaj bo po prostu mam dyslekcję już od czasów podstawówki .
konto usunięte
2013-02-15, 15:48
Od czasów podstawówki? To pewnie niedawno dopiero ci diagnozę postawili...
Piszesz ciągle o bronieniu swojego, o umiejętności odpowiadania na zaczepki - a nie zauważasz, że gdyby nie było takich ludzi jak ty, i innych tępych dresów/debili to nie byłoby zaczepek, nie trzeba by bronić swojego bo nikt nie chciałby ci po pijaku wtłuc za to, że nie podoba mu się jak chodzisz czy cokolwiek innego. Przez takich jak ty, Polska gnije.