Główna Poczekalnia (1) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 10 minut temu
wheresally 2013-02-14, 21:41 22
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-02-14, 22:01 6
@joker195

"Twardy charakter" i "zasady" u tępego drecha, bandyty, ćwierćinteligentnego osiłka, "patrioty" bez elementarnej wiedzy o historii swojego kraju, "wychowującego" swojego dzieciaka na nieprzystosowanego do życia w społeczeństwie, destruktywnego patola.

Zawsze mnie to rozpjerdala.
Zgłoś
konto usunięte 2013-02-14, 22:02
Co jak co ale co ci da ta wiedza jak teraz kazdy z wiedzą to p🤬dus który jak dostanie na ulicy z bara na traume do konca życia
Zgłoś
konto usunięte 2013-02-14, 22:03
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-02-14, 22:24 3
Trollujesz joker? Bo jeśli dla ciebie życiową ambicją jest straumatyzowanie jakiegoś chudego studenciaka na ulicy, to bardzo mi przykro, ale zasad i twardego charakteru to ty nie masz.

I nie, nie każdy inteligentny i oczytany człowiek jest p🤬dusiem.
Zgłoś
WujaszekStalin 2013-02-14, 22:41 6
Zgłoś
Goofiasty 2013-02-14, 23:49
Zgłoś
Pizkes 2013-02-15, 0:22 1
Zgłoś
konto usunięte 2013-02-15, 0:29
Zgłoś
Pizkes 2013-02-15, 3:45
Zgłoś
konto usunięte 2013-02-15, 9:16
Nastpeny czy ja pisze o jakiś mięsniach ? przeczytaj jeszcze raz .... a mojej interpukcji się nie czepiaiaj bo po prostu mam dyslekcję już od czasów podstawówki .
Zgłoś
konto usunięte 2013-02-15, 15:48
Od czasów podstawówki? To pewnie niedawno dopiero ci diagnozę postawili...
Piszesz ciągle o bronieniu swojego, o umiejętności odpowiadania na zaczepki - a nie zauważasz, że gdyby nie było takich ludzi jak ty, i innych tępych dresów/debili to nie byłoby zaczepek, nie trzeba by bronić swojego bo nikt nie chciałby ci po pijaku wtłuc za to, że nie podoba mu się jak chodzisz czy cokolwiek innego. Przez takich jak ty, Polska gnije.
Zgłoś
Pizkes 2013-02-15, 16:10
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem