Komu zależy byś jadł cały ten syf? Kto chce byś żył w otępieniu? Komu zależy na tym by nas zabijać???!!!!
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:22
🔥
Niewypał
- teraz popularne
O szkodliwości szczepionek jest mnóstwo dokumentów oraz artykułów w sieci, także zachęcam do szukania informacji.
pieto90
Ostatnio usłyszałem 'ja napewno będę miała zawał bo zawały w mojej rodzinie są dziedziczne tak samo jak żylaki i otyłość' powiedziała kobieta w oczekiwaniu na pizze
Witamina B17 to przede wszystkim wielka szopa medialna którą zapoczątkował jakiś tabloid a ludzie łykają jak pelikany, działanie przeciwnowotworowe ma, ale to jedynie 1/100 do przypisywanych jej magicznych właściwości. Jest wiele innych skuteczniejszych i o łatwiej dostępnych substancji (naturalnych).
A nowotwory z czego się wzieły? Ze złej żywności, wysoce przetworzonej, zmian środowiskowych, trucizn,spalin, będziesz o siebie dbał- na 100 nie zachorujesz. 'Dbał' znaczy o wiele więcej niż pójście do apteki po witamine C i jedzenie owoców i warzyw lol, ale uświadamianie ciemnogrodu jest walka z wiatrakami , kto szuka ten znajdzie.
Ostatnio usłyszałem 'ja napewno będę miała zawał bo zawały w mojej rodzinie są dziedziczne tak samo jak żylaki i otyłość' powiedziała kobieta w oczekiwaniu na pizze
Witamina B17 to przede wszystkim wielka szopa medialna którą zapoczątkował jakiś tabloid a ludzie łykają jak pelikany, działanie przeciwnowotworowe ma, ale to jedynie 1/100 do przypisywanych jej magicznych właściwości. Jest wiele innych skuteczniejszych i o łatwiej dostępnych substancji (naturalnych).
A nowotwory z czego się wzieły? Ze złej żywności, wysoce przetworzonej, zmian środowiskowych, trucizn,spalin, będziesz o siebie dbał- na 100 nie zachorujesz. 'Dbał' znaczy o wiele więcej niż pójście do apteki po witamine C i jedzenie owoców i warzyw lol, ale uświadamianie ciemnogrodu jest walka z wiatrakami , kto szuka ten znajdzie.
Cytat:
Jesli bedziesz jadl zdrowa zywnosc, to nie bedziesz mial raka
każdy ma komórki rakowe i każdy tak na prawdę umiera na jakiegoś raka. Kiedyś tylko jak ktoś nie pił, nie chorował itp i dożył dobrego wieku to był zgon z "przyczyn naturalnych"
Teraz się wymyśla każdemu raki przed śmiercią.
etinos napisał/a:
Czytajac niektore komentarze, macie dowod o tym jak to dziala. "na cos trzeba umrzec" najlepsza wymowka glupich prostakow, od alkoholikow to najwiecej slysze.
Jakbyscie sprobowali jesc tak jak sie powinno, zaraz byscie zmenili zdanie, bo byscie jasniej mysleli, juz nie mowiac o tym jak czlowiek sie czuje.
@Bamboleiro
Jesli bedziesz jadl zdrowa zywnosc, to nie bedziesz mial raka, ale co bede sie produkowal, i tak pewnie macie wszystko w dupie, najwazniejsze to nazrec sie i nachlac. Ignorowac to co nie popiera moim teori, aby dalej sie sztuczne popierac, no az szkoda slow jaka ignorancja jest tutaj, ciekawe dlaczego -.- Pasywne, spasione bawoly![]()
Och och po się zapowietrzysz:) Wiadomo, że Twoja racja ejst najtwojsza:) I albo radykalnie na prawo, albo radykalnie na lewo.
"wybrańców" i "wojowników prawdy" odsyłam na forum tego pana z filmiku: davidicke.pl/forum/
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie