👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:34

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

jestes tak beznadziejny, ze jakbym Cie spotkal to bym Cie pocial zyletka! przysiegam...

Nie rozumie wiec wstawiam Hitler w piżamie sunącego na sankach po niebie zostawiającego za sobą smugę z tęczy
Ale trzeba przyznać ze z kolesia to jest największy fajter(napisałem tak jak chciałem), zachłanną troszkę sławy internetowej po filmiku z typami kobiet i chce więcej. Trzeba wiedzieć kiedy z sceny zejść. Kciuki do góry z tymi co się ze mną zgadzają!
PS: Dopisze ze filmik to suchar i w ten sposób podpasuje się pod te 4 typy jednym postem

Ale trzeba przyznać ze z kolesia to jest największy fajter(napisałem tak jak chciałem), zachłanną troszkę sławy internetowej po filmiku z typami kobiet i chce więcej. Trzeba wiedzieć kiedy z sceny zejść. Kciuki do góry z tymi co się ze mną zgadzają!
PS: Dopisze ze filmik to suchar i w ten sposób podpasuje się pod te 4 typy jednym postem

o zabiłbym ...
P.S. Jak to działa, że największe betony mają dosyć sporo komentów
P.S. Jak to działa, że największe betony mają dosyć sporo komentów

Gogietta, wytłumacz mi słowo beton, bo nie jestem na czasie we współczesnym slangu. Widzę, że to Twój pierwszy post, życzę Ci w przyszłości wiele "betonów".

Byłem zbyt podekscytowany moim pierwszym postem, żeby wiedzieć co wypisuję. Wybaczyć mi proszę mą niesublimację.

Po przeczytaniu opisu odpaliłem filmik i myślałem, że ten gość jest pierwszym typem, a potem poleci jakiś inny frajer 'jestem pedałem, mam super kamerke to se nagram i pushche f net i bende supcio', ale nie.. cuż.. koleś mnie zirytował bardziej niż te typy internautów, które 'parodiował'. Aczkolwiek za rym z sucharem leci piwo

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie