👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
8 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

bo ja wiem czy dobrze gada ?? moze jakos ten jego podzial sie wstrzelil w to co jest na tym swiecie ale oglniej mowiac jest wiele kobiet ktore niepasuja do jego podzialu i co wtedy ??

Kozogłowy napisał/a:
Na co mi pochwa z naroślą, dziewczynko, jak mogę sobie użyć ręki, kupić pochwę bez narośli? Your argument is invalid.
Poza tym jeśli to ty w avku to za taką narośl powinna być jakaś refundacja z NFZ.
Dziewczynką nazywaj swoje 15-letnie koleżanki nie mnie

Lilithiell, kozłoglowy też się nie wstydzi swojej twarzy: sadol.pl/chrzescijanin-tanczy-wg-aexalven-vt24462.htm

Cthulhu napisał/a:
Lilithiell, kozłoglowy też się nie wstydzi swojej twarzy: sadol.pl/chrzescijanin-tanczy-wg-aexalven-vt24462.htm
Ciemność widzę, widzę ciemność i tibie chyba w dodatku o fuck xD
Kozogłowy napisał/a:
Proszę bardzo, zareklamuję swój ryj:
youtube.com/user/aexalven?feature=mhum
przeszukaj sobie
facebook.com/!/photo.php?fbid=188002564543351&set=a.10065136994513...
Proszę, szukaj sobie dalej.
I jak będziesz chciała robić błędy no to cóż... Fajnie, że swoimi wypowiedziami tutaj strzelasz sobie w stopy zdanie za zdaniem, ale widać, jaką sfrustrowaną dziewczynką jesteś.
Tak na prawdę to nie mam potrzeby gapienie się na Ciebie. Sfrustrowaną? Ja się tu poprostu dobrze bawię

[ Komentarz dodany przez: Cthulhu: 2011-01-04, 19:57 ]
koniec już! jeszcze jeden wasz post i blokada konta!

Wszystko fajnie, ale dobrą Comę to bym podmienił np. gównianym Happysadem.

cała prawda. ale w typie 4 zamiast comy bardziej pasował by happysad. feministki są świetne ;]
a tak wgl to nie oceniajcie grizza po wyglądzie, bo go wgl nie znacie. \m/
a tak wgl to nie oceniajcie grizza po wyglądzie, bo go wgl nie znacie. \m/

Chociaz jestem facetem to naleze do pseudo-artystek bo Come to uwielbiam... ;|
Co do reszty sie zgadzam sie
Co do reszty sie zgadzam sie

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie