Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
5$ microphone
uookie • 2012-10-15, 12:23
skoro nie ma jeszcze zbiorczego na felixa, dorzucam swoje 12 groszy

pierwsze słowa felixa po pobiciu rekordu wolnego spadania:
- szczhhsczcshshshczhzc

podpis użytkownika

fb.com/uookie
Zgłoś
socjodrwal 2012-10-16, 15:38 1
snik0 napisał/a:

Jakbyście zap🤬lali 900km/h to też byście szumieli do mikrofonu. J🤬a gimbiaza, jedyną prędkość jaką znają to 50km/h w autobusie podczas jazdy do szkoły.

Gwoli ścisłości to on zap🤬lał ponad 1300km/h
833.9 mph (1,342.8 km/h) - takie info podają na oficjalnej stronie tegoż projektu, co nie zmienia faktu, że masz rację
Zgłoś
c................9 2012-10-16, 16:02
LooC napisał/a:

Haha, zniszczyłeś system. Może zamiast wymądrzania potrenowałbyś umiejętności czytania ze zrozumieniem. Nikt nie wspominał o jakimkolwiek wietrze.

Ciekawe co ty byś z siebie wydusił gdybyś zap🤬lał te 900 km/h, działałyby na ciebie przeciążenia i dodatkowo adrenalina?

Dosłownie - gówno.

Poczytaj po co był jego kombinezon potem pisz, on nie miał tylko ładnie wyglądać...
Zgłoś
a................i 2012-10-16, 16:54
snik0, LooC

Jakbyście oglądali relację z tego, o czym mowa w temacie, to wiedzielibyście że gówno było słychać jeszcze zanim skoczył. Ale niee k🤬a, przyjdziemy hejtować tu bo serwery kwejka przeciążone.
Zgłoś
Bobikufel 2012-10-16, 18:25
snik0 napisał/a:

Jakbyście zap🤬lali 900km/h to też byście szumieli do mikrofonu. J🤬a gimbiaza, jedyną prędkość jaką znają to 50km/h w autobusie podczas jazdy do szkoły.

http://pl.wikipedia.org/wiki/Fale_radiowe

poczytaj trochę... ponadrabiaj braki... a gimbaze zostaw specjalistom...

a poza tym to gimbazą nazwał bym ludzi który dali ci piwo ale to już prywatna sprawa..
Zgłoś
LooC 2012-10-16, 18:46
socjodrwal, jego kombinezon był zapewne po to by uchronić go przed fizycznymi skutkami podróżowania z tak szybką prędkością w tak nienaturalnych dla człowieka warunkach. Zgadłem? Chyba, że powiesz mi o jakichś innych zastosowaniach tego kombinezonu.

ac🤬jciwcycki, co jak co, ale powinieneś poznać termin "hejtowanie" jak już zacząłeś go używać. Mi to nie robi czy mikrofon był zepsuty czy sprawny. To już jest problem ludzi którzy to organizowali i nie wiem właśnie po co wy wszyscy k🤬a ich "hejtujecie"? Wasza sprawa? Wy narażaliście życie? Mi się podobało widowisko, a to że mikrofon był rozj🤬y to już mam w dupie bo nie oczekiwałem od skoczka pozdrowień.
Zgłoś
riczardson 2012-10-16, 18:50
Każde jakieś wydarzenie nigdy nie wychodzi na 100%, a to, że akurat tu się zepsuł mikrofon, czy były zakłócenia to co? Czepiacie się pierdół szanowni Sadyści.
Zgłoś
wrocek 2012-10-16, 18:55
Miałem mokre dłonie jak to oglądałem tuz przed skokiem... xD
Zgłoś
C................l 2012-10-16, 20:36
snik0 napisał/a:

Człowieku TV potrafiło wyciszyć wuwuzele podczas Pucharu Narodu Afryki, a tu był problem?
Zgłoś
ellsworth 2012-10-16, 21:33
Szczerze mówiąc to nie rozumiem całego zamieszania wokół tego skoku. Wynieśli faceta prawie na orbitę, co żadnym wyzwaniem w dzisiejszych czasach nie jest, a potem skoczył, pospadał trochę i otworzył spadochron. Można powiedzieć klasyka skoku dostosowana jedynie technicznie do większej wysokości i prędkości, a tymczasem jarają się tym, jakby co najmniej na Marsie wylądował. Marketingowo rozdmuchane.
Zgłoś
LooC 2012-10-17, 21:44
ellsworth, jest w tym co mówisz trochę prawdy ale chyba chodzi o to jak zachowa się ciało człowieka po przekroczeniu prędkości dźwięku no i jak ludzkie ciało zachowa się gdy skoczysz z tak wielkiej wysokości
Zgłoś