Jak widać, zmasowana akcja vlogerów, przeciwko "Sokołów" rośnie w siłę, tym razem, Panowie od "5 sposobów na..." pokazują, jak można inaczej zastosować to "mięso".

Bo jeść to raczej nie bardzo...
podpis użytkownika
drum'n'bass | dubstep | breakcore
m................8
2013-08-30, 21:29
hmmm...dziwi mnie ta cała afera. Osobiśie jestem fanem tatara jednak nie zawsze jak mam ochotę mam gdzie kupić swierzą wołowinę, więc zdarzało mi się sięgać po tatar gotowy, w tym tatar z Sokołowa. Nie jest to to samo co własnoręcznie przyrządzony tatar ale jest jak najbardziej zjadliwy. Szczególnie jak się zjaram i mam gastrówe., hehe
p................l
2013-08-30, 21:30
Nawet nie odpalajcie tego gowna zenada dno i hipokryzja ...
Tyle k🤬a w temacie pedałka.
Alic
2013-08-30, 21:40
C🤬jowe, ale za tatara zawsze browar.
Obejrzałem, no i k🤬a żałuje.
piwko PustySocho !
podpis użytkownika
Tak, za każdy koment o GMO dostaję od Monsanto dwie minuty nagrania z Pitbullem.
m................0
2013-08-30, 21:49
Ja p🤬le, jeszcze 3 dni i mam nadzieję, że ilość gówna na tym portalu się zmniejszy...
Krótko mówiąc, zarobili przez tych sku**wieli, na chu*j oni to kupywali żeby puszczać takie gówno.
mati1070 napisał/a:
Ja p🤬le, jeszcze 3 dni i mam nadzieję, że ilość gówna na tym portalu się zmniejszy...
masz racje; jak juz w koncu wrócisz do gimbazy, to będzie o jedno gówno mniej
S................_
2013-08-30, 22:28
A w afryce głodujo...
a mi się podoba i c🤬j w dupe
jebac pedala od kocham gotowac wzial pieniadze za oczernienie soklowa to teraz nie k🤬a placi i nie bedzie mi jakis pedal oczerniac moich parowek z culineo tepy c🤬j.
podpis użytkownika
Tempus fugit aeternitas manet.
zjedz ją bez chleba i keczupu to też się pożygasz
podpis użytkownika
9. "To jest sadistic, tu można wyzywać, nie szanować i mieszać ludzi z błotem" - a właśnie, że nie, SADYZDM TO NIE JEST BRAK SZACUNKU, KULTURY I ELEMENTARNEJ WIEDZY ORTOGRAFICZNEJ, a z tym niektórzy lubią sobie ten portal utożsamiać.
w................u
2013-08-31, 1:24
Niech płaci pedał jeden bez szkoły, wielkie mi teraz pewny na temat wolności słowa, trzepie na tym kasę 100% komercja to niech się nie dziwi, że za pierd#lenie farmazonów i oczernianie sypia się pozwy. A frajernia co się mu chce składać na przysądzoną karę dla tej życiowej p#zdy to już chyba nie ma co z kasą robić. Trzeba brać odpowiedzialność za to co się robi a nie zgrywać ofiarę.
Ostrzegaliście, że c🤬jowe. Nie posłuchałem i żałuję. Przepraszam