Za każdym razem jak ich oglądam, mam nie odparte wrażenie że mają coś wspólnego z ciapatymi. Ten dziwny akcent, łykanie końcówek w wyrazach, no prawie jak turasy które 20 lat handlowały na stadionie.

Kto k🤬a prasuje bawełniane koszulki?! O.o
Nie wiem, czemu to obejrzałam. Nie da się ich słuchać z tą sztuczną intonacją...
Nie wiem, czemu to obejrzałam. Nie da się ich słuchać z tą sztuczną intonacją...
co to k🤬a jest Hahna banany jajka?
jakaś zj🤬a moda wyszła na nagrywanie c🤬jowych rzeczy
jakaś zj🤬a moda wyszła na nagrywanie c🤬jowych rzeczy
Spoko, już zap🤬lam po ocet ryżowy bo nie chce mi sie prasować. Poza tym, na pogniecione ciuchy jest lepsza metoda, tzw metoda jednego piwa.
Skladasz ciucha elegancko i równiutko, kładziesz na równej powierzchni, na to jakąś solidną książkę, po czym bierzesz piwo i siadasz z dupą na całość. Spijasz browarka (nie łykasz duszkiem) i jak skończysz, to Twój ciuch jest gładziutki jak kłamstwo Tuska.
Skladasz ciucha elegancko i równiutko, kładziesz na równej powierzchni, na to jakąś solidną książkę, po czym bierzesz piwo i siadasz z dupą na całość. Spijasz browarka (nie łykasz duszkiem) i jak skończysz, to Twój ciuch jest gładziutki jak kłamstwo Tuska.
Toż to bezsens jest, śmierdzącą octem koszulkę zostawić na 10 minut, gdzie normalnie wyprasuje ją w minutę i nie będzie walić octem ....
PS. _AdA_ nie denerwuj się, tylko prasuj dalej

PS. _AdA_ nie denerwuj się, tylko prasuj dalej

Wszystko fajnie, ale jest jeden problem, nie mam smart fona, co mam zrobić jeśli nie mam smart fona? phona czy jak to się k🤬a pisze.