Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Tym razem 5 sposobów na ułatwienie sobie życia. Niektóre faktycznie nie głupie, chociaż niektórzy Ci goście mnie wkur***ją.

P.S: Próbowałem wstawić na serwery sadistica, ale niestety nie udało mi się, jakby któryś mod mógłby to zrobić to będę wdzięczny.
Zgłoś
mareczekzip 2013-08-01, 15:17
kamilek69 napisał/a:

po prostu tego nie włączajcie.

Nie ma sprawy, zaufam Ci.
Zgłoś
s................3 2013-08-01, 15:38
Ten Abi to ma najbardziej pomysły z dupy. Wiaderko i sprężone powietrze do chłodzenia piwa, oszczędność przy użyciu ledowej lampki podłączonej do gniazdka telefonicznego i teraz bluza jako poduszka. W ogóle cały ten ich kanał jaki taki drętwy. I jeszcze te pedalskie "jutuberzy" na początku.

Jak już chcą pokazywać mądrość w internecie to niech się uczą od Scifuna albo Polimata.
Zgłoś
platini1 2013-08-01, 15:46
Porady jak porady, mogą się przydać, tylko ci "prowadzący" trochę nie bardzo. Najbardziej wk🤬iający jest ten od "poduszki" i łysy od ciperków. A ten od wyciągania kolczyków spod łóżka jeszcze ujdzie. Ogółem c🤬jowy kanał
Zgłoś
Yamoy 2013-08-01, 17:14
jedynie dobry to pomysł z winem
Zgłoś
greml1n 2013-08-01, 17:53
lukasz166 napisał/a:

Mówcie co chcecie ale ostatni trik z winkiem jak najbardziej przydatny!

Niby do czego? Mówili o woodstocku a każdy szanujący się woodstockowicz pije tylko wino odkręcane
Zgłoś
P................z 2013-08-01, 18:29
ten film zmienił moje życie
na gorsze
Zgłoś
p................k 2013-08-01, 22:06
Niepoprawnie zastosowane "Ci".
Zgłoś
ZmianaNicka 2013-08-01, 22:08
kto normalny bedzie na imprezie przejmowal sie k🤬a czipsami -.-

@edit
jak jeszcze jeden filmik tego scierwa przejdzie na glowna to zegnam sadistic
Zgłoś
karoldeicide 2013-08-02, 1:39
piwo za krawat - reszta do dupy
(tydzien temu bylem na weselu ziomka , koles pod kosciolem wiazal mi krawat)
Zgłoś
c................s 2013-08-02, 1:52
K🤬a p🤬licie co przydatne a co nie...to nie ma znaczenia, normalnego człowieka takiego jak ja po prostu wk🤬ia sposób w jaki oni mówią i kręcą ten film, k🤬a te wszystkie zdrobnienia, miny jakby chcieli komuś gałę op🤬lić, slang rodem z naszej klasy, ja p🤬le aż mnie zemdliło. Dobrze że to tutaj trafiło...ulżyło mi jak poczytałem ten hejt na nich(w pełni zasłużony), bo oczywiście "jutuberzy" ich "lajkują" sk🤬ysynów j🤬ych
Zgłoś
carl92 2013-08-02, 2:11
Gówno wiecie. To ekipa ze spryciarzy zrobiła własny autorski program, docelowo dla użytkowników Youtub'a.
Szczególnie polecam poradniki Abiego na spryciarzach, niektóre na prawdę ciekawe i przydatne.

podpis użytkownika

I tak gówno z ciebie zostanie
Zgłoś
mycha_10000 2013-08-03, 2:08
k🤬a, zmarnowałem 5 minut
Zgłoś