Tematu nie było bo fotkę robiłem sam w poprzedni weekend w Karpaczu.

Ja widziałem jeszcze większych buraków w swoich okolicach. Nie mają ramek z małym napisem tylko wielkie naklejki na bagażnikach...
Dziennie to minimum 2 takich buraków mi pod sklep podjeżdża swoimi passerati w tedeuszu z naklejkami wielkości 35/20cm (na oko mierzone) "KUPIONE Z PROGRAMU 500+"
A ja się wykastrowałem. J🤬 dzieci i rządowe dotacje dla hołoty
Ale co ty chcesz mnie umoralniać? Mam im co pół roku kupować nowe ajfony, żeby wyrosły z nich konsumpcyjne kmioty!?
podpis użytkownika
zmarnowałem 22 znakiZ 1k wstydziłbym się tam w ogóle pokazywać.. Cebulowy Król Hazardu, k🤬a jego mać.Mam trójkę dzieci, bo chciałem mieć trójkę i stać mnie na trójkę. Dodatkowy 1000 pln przep🤬lam w kasynie.
Z 1k wstydziłbym się tam w ogóle pokazywać.. Cebulowy Król Hazardu, k🤬a jego mać.
![]()
A ja mam 1000 pln więcej miesięcznie do rozj🤬ia w kasynie
I napisał to gość który rozp🤬ala dodatkowe 1000 zł w kasynie![]()
Mam trójkę dzieci, bo chciałem mieć trójkę i stać mnie na trójkę. Dodatkowy 1000 pln przep🤬lam w kasynie.
Masz coś do pastuchów w TDI? ja taki samochód mam i to w najbardziej prestiżowej wersji B5FLa widzę, że Ciebie na niego nie stać i masz ból dupy.
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Noworodek tygodniowo: pampersy 80, mleko 50, słoiczki 30, to już 170/tydz. Chusteczki, mydełka, lekarstwa, ubranka co dwa tygodnie, suplementy diety niepoliczalne...
podpis użytkownika
==============================================A swoją drogą zamawiać na BWM X5 tablicę BMWX5 to trzeba być burakiem do kwadratu...
podpis użytkownika
Doskonały i nieomylny inżynier to taki, który unika drobnych błędów na drodze do wielkiej katastrofy.
Masz coś do pastuchów w TDI? ja taki samochód mam i to w najbardziej prestiżowej wersji B5FLa widzę, że Ciebie na niego nie stać i masz ból dupy.