6 latek gra utwór z Titanica
PS. Zero sadyzmu, oglądasz na własną odpowiedzialność
podpis użytkownika
Umysł jest jak spadochron. Nie działa, jeśli nie jest otwarty.
mina srającego kota
podpis użytkownika
Tylko idiota ma porządek, prawdziwy geniusz panuje nad chaosem
Napisałbym, że zajebiste ale moja mała polska sk🤬ysyńska, pełna zawiści i zazdrości natura nie pozwala mi więc napisze to co na takiego c🤬ja przystało.
I tak jest czarny, prącie mu w oko.
@up taki lekko pastowany
podpis użytkownika
Tylko idiota ma porządek, prawdziwy geniusz panuje nad chaosem
U niego w kraju raczej nie ma łabędzi.
If you know what I mean
Może i fajnie gra, jednak poprawność polityczna zakazuje dania mi piwa i nakazuje zbesztanie tej małej cygańskiej k🤬y.
CarolOtyła napisał/a:
Może i fajnie gra, jednak poprawność polityczna zakazuje dania mi piwa i nakazuje zbesztanie tej małej cygańskiej k🤬y.
Ten dzieciak pochodzi z Brazylii, więc do cygana mu daleko. Pseudo sadysto
podpis użytkownika
Umysł jest jak spadochron. Nie działa, jeśli nie jest otwarty.
Suddenly Psychotic napisał/a:
Ten dzieciak pochodzi z Brazylii, więc do cygana mu daleko. Pseudo sadysto
jeden c🤬j tak i tak c🤬te nasienie.
Konto usunięte
2012-05-16, 16:13
6 latek :o? Wygląda jak 18 letni karzeł cygan, co nie zmienia faktu że nap🤬la świetnie.
Dlaczego takich ludzi mało na ulicach? Ech... co dworzec to inny ryj, pragnący się tylko nachapać. P🤬lnie refren z niskobudżetowego disco-polo na akordeonie i czeka, aż ktoś coś wrzuci... Najgorsze sk🤬ysyństwo, jak jeszcze dzieciaka posadzi obok siebie. Że Ci ludzie nie mają za grosz wstydu w sobie. Jakiegokolwiek poczucia zażenowania.
Wracając do sedna... Ciekawie było by kogoś takiego posłuchać. Szkoda, że większość "ulicznych grajków" nie ma nic do zaoferowania.
Konto usunięte
2012-05-16, 16:41
myślałem że będzie śpiewał jeszcze
Konto usunięte
2012-05-16, 16:46
W sumie chciałbym tak umieć... ale z drugiej strony przynajmniej nie jestem p🤬lonym cz🤬chem
Dzieciak nazywa się Julio Silpitruca, a filmik jest dosyć stary 2009-2010 ;d YU NO FLAME
czy tylko ja słyszę tu kogoś jeszcze grającego na 2 gitarze hmmmm tatusia na przykład co myślicie ?
wolną melodie gra on ale szybsze dźwięki gra ktoś z boku a filmik nagrany jest tak żebyśmy myśleli że to on sam tak gra - swoją drogą bd ładnie wiosłuje wiec daje piwko.
@Tozawa
niektórzy mają co zaoferować