Ja niestety nie znam rosyjskiego, choć język sprawia wrażenie (słuchowe) bardzo ciekawego

Jednak po przeczytaniu kawału załapałem o co chodzi, jednak trochę się człowiek z tym osłuchał...
B................z
2013-02-04, 11:17
@JezusChytrus
I stare tak jak Ty!
Gift3232 napisał/a:
po pierwsze , uczyłem sie Francuskiego w szkole
po drugie trzeba być , jak wspomniałem NIE DOJ🤬YM zeby nie zrozumieć o co w tym chodzi,
skoro sie plujesz to najwyrazniej taki jesteś
Korzystaj czasami z słownika albo zwracaj uwagę na podkreślenia. To nie boli.
Ja się nie "pluję" tylko dostaję świądu jak widzę debila. A że debilizmu nie trawie to go prostuję. Jak widać ty już przekroczyłeś granice maksymalną i ciebie się prostować nie da.
Secundo "niedoj🤬ym" pisze się łącznie. Z reszta chyba innego słowa nie znasz. Są jeszcze "ograniczony", "niedorozwinięty", "skretyniały" etc. Jednakże na tym forum jedynie gimnazjum tego nie zrozumie. Chociaż po tobie widać, że są wyjątki.
Ciao piccola.
@up- ze słownika, zresztą i przed "że" stawiamy przecinki, jełopie.
Skoro dostajesz świądu na widok debila, to zapewne nie możesz patrzeć w lustro, nie ?
C🤬j z tym, że czasami (zwykle?) idzie się domyślić co autor miał na myśli, czytając/słuchając wypociny po rosyjsku - i tak niezmiernie mnie wk🤬ia powszechne wychodzenie z założenia (telewizja, kabarety, dowc🤬y, gazety, nawet k🤬a na wakacjach u ciapatych), że jak Polak, to na pewno będzie rozumiał po rusku. Nie k🤬a, nie będzie i nie ma ochoty rozumieć tego języka, ja p🤬le. Ciekawe czy jakbym do ciapków zaczął po hebrajsku nap🤬lać, to bym im się to spodobało... Ciotowaci Francuzi boczą się jak ktoś im wyjeżdża z angielskim (mimo że to język praktycznie wszystkich cywilizowanych ludzi), a u nas k🤬a, po prawie 50 latach rosyjskiej "okupacji", nikt nie widzi niczego złego w publicznym używaniu ich języka.
Ja jebie, to wylałem żółć, można hejtować.
Kim jesteś i co zrobiłeś z BongMan'em! Oddawaj go!
darkmax4 napisał/a:
Skoro dostajesz świądu na widok debila, to zapewne nie możesz patrzeć w lustro, nie ?
No, nie mogę... O ile mówimy o sytuacji w której jestem tobą.
@Magnic - ależ mi pocisnąłeś, idę płakać w kącie. Nie poprawiaj innych jełopów skoro sam nie umiesz poprawnie pisać
JezusChytrus napisał/a:
k🤬a Bong dobre!! ,bardzo dobre!!
JezusChytrus napisał/a:
Dla Bongusia zawsze piwesio
JezusChytrus napisał/a:
forma BongManowi wraca
Ludzie dajcie smalcu bo się zatrze!
podpis użytkownika
Nie jestem RASISTĄ, jestem osobą podtrzymującą wielowiekowe tradycje moich przodków.
s................l
2013-02-08, 17:57
honecker napisał/a:
Nikt nie zauważył ze autor kawału jest na bakier z historią i/lub matematyką, rok 1967 to 50 lat komunizmu.
Jak już się mamy przyp🤬alać to w Związku Radzieckim (bo tak napisał BongMan czy nie wiem jak mu tam) komunizm w 1967 roku obchodziłby 45-lecie, bo ZSRR powstał w 1922... A jeśli chodziłoby o Rosyjską Federacyjną Socjalistyczną Republikę Radziecką, to tak wtedy byłoby to 50-lecie.