Młody chłopak komentuje słowa Janusza Palikota, który nazwał wszystkich Polaków gówniarzami, zerem i szambem.
Mądrzejszy, niż większość wyborców...
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2013-03-25, 15:05
Obie strony mają rację, zarówno my jak i palikot to totalne ścierwa i śmiecie.
Poglądy polityczne są jak penis. Masz swojego? Fajnie. Nie masz? Też fajnie.
Ale wsadzanie go dzieciom do ust zawsze jest złe.
konto usunięte
2013-03-25, 15:48
"obrażają moją mamusię, tatuSIĘ..."
jakaś pedalska rodzina ?
@RagicMabbit
Kij, że narzucone; byle są prawidłowe.
A lewacy to wiesz, jak tu kończą, nie?
konto usunięte
2013-03-25, 15:55
konto usunięte
2013-03-25, 16:01
boze co to za ciota w okularach -_-
a co do rzadu to zabrac im place niech tylko bogaci rządza ludzie o przyhcodach minium 1milion rocznie do rzadu co by nie mieli hrapki na hajs tylko mzoe by cos zrobili
konto usunięte
2013-03-25, 16:03
prosze o umieszczenie rodzicow bajtla na sibirze za wykorzystywanie nieletniego do gloszenia swoich pogladow politycznych ...
konto usunięte
2013-03-25, 16:06
Sradowazy,
Sradowazy napisał/a:
Zdrada złotem pisana. Ci którzy mówią że trzeba stąd uciekać jak najszybciej, sp***alać i to szybko !
Jaka zdrada!? Jak ktoś się w tym kraju urodził i mieszka to nie znaczy, że gdy wyjedzie by mu się żyło lepiej, zostaje zdrajcą.
Gdyby ktoś ślubował, że Polski nie opuści nigdy to co innego ale sam fakt niefortunnego urodzenia tutaj nie jest równy takiemu ślubowaniu.
konto usunięte
2013-03-25, 16:11
Najśmieszniejsze, że w każdym kraju są patryjoci, którzy będą uważali, że trzeba zapomnieć o szczęściu i trzymać się miejsca, w którym się urodziło. Jakbyśmy mieszkali w afryce, w której codziennie by do nas strzelały bojówki to głąby też by twierdziły, że trzeba zostać i zmieniać kraj
Może i rodzice mu kazali to powiedzieć, nie zmienia to jednak faktu, że mówi prawdę. Jestem dumny z RP mimo wielu problemów, bo wiem, że zmiany zaczyna się od swoich czterech ścian. Nie jestem chamem i gówniarzem a moje otoczenie nie jest szambem i nie pozwalam aby ktoś tak o mnie mówił. Takie rzeczy mówią skrajne jednostki, które stanowią do 5% społeczeństwa i działają na szkodę pozostałych 95%. Jest mi ich żal, bo całe ich życie jest mało warte.
Podrośnie, przejrzy na oczy to mu patriotyzm odbytem wyjdzie
konto usunięte
2013-03-25, 16:19
O prawde nikt nie powinien się gniewać.