Nie to, żeby podczas omawiania 3. wstawili właśnie takie same wiadomości dla podświadomości odbiorców, o jakich mówili w tym właśnie punkcie, a mianowicie sugerowali nam min. "share & subscribe".
Ciekawe, czy to trafiło do Nas Sadoli w taki właśnie sposób
Ciekawe, czy to trafiło do Nas Sadoli w taki właśnie sposób

plastuf napisał/a:
trzeba było się uczyć głąbie , a poza tym słowa są na miarę gimbazypo co wrzucać po polsku, przecież wszyscy znają angielski na poziomie eksperta!
![]()
Znam język angielski, ale... do k🤬y nędzy, jesteśmy w Polsce, tutaj obowiązuje język polski, do c🤬ja. Rozumiem, że nie wszystko się da przetłumaczyć, no ale k🤬a, skąd ta poj🤬a moda na angielski? Szpanowanie umiejętnością posługiwania się innym językiem? To czemu, k🤬a, po rosyjsku nikt nic nie wrzuca?
Śmierć to nie koniec. Śmierć jest jedynie kolejną ścieżką, którą wszyscy musimy podążyć.
podpis użytkownika
In War, Victory. In Peace, Vigilance. In Death, Sacrifice.Śmierć to nie koniec. Śmierć jest jedynie kolejną ścieżką, którą wszyscy musimy podążyć.
grey_warden napisał/a:
Znam język angielski, ale... do k🤬y nędzy, jesteśmy w Polsce, tutaj obowiązuje język polski, do c🤬ja. Rozumiem, że nie wszystko się da przetłumaczyć, no ale k🤬a, skąd ta poj🤬a moda na angielski? Szpanowanie umiejętnością posługiwania się innym językiem? To czemu, k🤬a, po rosyjsku nikt nic nie wrzuca?
Nikt mówisz? Widziałeś wstawki z Mr. Freeman'em albo Nu, pogodi ?
@up
Jak to nie? Na kompilacjach z wypadków często po rosyjsku nap🤬lają.
Gdzieś wyżej przed chwilą oglądałem jak koleś robi pompki bez rąk, też po rosyjsku nap🤬lali.
Co Ty p🤬lisz, że nikt nic po rosyjsku nie wrzuca
Jak to nie? Na kompilacjach z wypadków często po rosyjsku nap🤬lają.
Gdzieś wyżej przed chwilą oglądałem jak koleś robi pompki bez rąk, też po rosyjsku nap🤬lali.
Co Ty p🤬lisz, że nikt nic po rosyjsku nie wrzuca

podpis użytkownika
Jedynym dowodem na to, że istnieje jakaś inteligencja pozaziemska jest to, że się z nami nie kontaktują.
Gharotief
jeśli się nie mylę Wojtuś Wojtuś uspokój się w końcu...
chętni link mogę podać w pw
jeśli się nie mylę Wojtuś Wojtuś uspokój się w końcu...
chętni link mogę podać w pw
podpis użytkownika
blablabla tekst podpisu
Któryś tu mówił o dendrytach odwracalności, coś... Masz i czytaj zanim się wypowiesz: scholar.google.pl/scholar?hl=pl&q=alcohol+brain+damage&btnG=&lr=
Nie chodzi mi o filmiki, gdzie 'pojawia się' język rosyjski, tylko takie, w których to główna treść jest przekazywana w tymże pięknym języku
I nie tylko filmiki, ale też inne treści.
Śmierć to nie koniec. Śmierć jest jedynie kolejną ścieżką, którą wszyscy musimy podążyć.

podpis użytkownika
In War, Victory. In Peace, Vigilance. In Death, Sacrifice.Śmierć to nie koniec. Śmierć jest jedynie kolejną ścieżką, którą wszyscy musimy podążyć.