👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Gdyby nie to, że marihuana, a dokładniej THC odkłada się w organizmie a zwłaszcza w głowie (mózgu), a jej pole odkładu podobne jest do tego, który obserwuje się u osób chorych na Alzhrimera, to nie miało by to pewnie większego wpływu na nasze funkcjonowanie. Poza tym, wiadome jest (dla tych co kiedykolwiek palili marihuaen), że wprawdzie człowiek staje się weselszy, ale traci koncentrację, "chwilową pamięć" i trudniej jest mu się skupić na różnych innych rzeczach, również jego czas reakcji spada, co może skutkować poważnymi zaburzeniami przy długotrwałym stosowaniu(czyt. paleniu). Co innego kanabidiol (CBD), który ma efekt wręcz odwrotny do THC, z tym, że nie wpływa na nasze samopoczucie, tylko na działanie mózgu.

BociaNq napisał/a:
hahhahahahaha Pacuxx powiedzial co wiedzial
powiedzialem. a ty co masz do powiedzenia?
Chcecie mi powiedzieć, że osoba która zapaliła ten chwast i zacznie prowadzić samochód nie spowoduje wypadku? o,o

Osobiście nigdy nie prowadziłem po, ale wielu znajomych pali i prowadzi i nigdy nic nie odwalili. Jednemu to nawet pomaga. Mam znajomego, który auto kasował już nieraz, jednak kiedykolwiek zapali prowadzi o wiele spokojniej i bezpieczniej.

pi73rmaster napisał/a:
Osobiście nigdy nie prowadziłem po, ale wielu znajomych pali i prowadzi i nigdy nic nie odwalili. Jednemu to nawet pomaga. Mam znajomego, który auto kasował już nieraz, jednak kiedykolwiek zapali prowadzi o wiele spokojniej i bezpieczniej.
tak jak tu

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie