dobrze ze jestem za leniwy aby wstać od kompa
konto usunięte
2013-02-19, 18:02
Co tam rower. Gorszym wyzwaniem byłoby dotrzeć na miejsce żywym tamtejszą komunikacją międzymiejską...
konto usunięte
2013-02-19, 18:20
Z kumplem planujemy objechać dookoła Sardynie. To też ok 800km. Do max 2 lat to zrobimy a wtedy będzie piękny materiał. Pozdro dla tych którzy kochają takie wyprawy.
<do bravoteampolska> Stary nie zniechęcaj się! W 5 chłopa jechaliśmy 3 dni przez beskid niski przez wszystkie jego najwyzsze górki. Zdobyliśmy korone Beskidu, czasem nieśliśmy rowery na plecach pod góre. Dupy od siodła bolały jak cholera nogi się uginały ale ta satysfakcja jak się wróciło masarka. W sumie jakieś 120 km przez góry. Polecam, świetna sprawa na sprawdzenie się fizycznie i psychicznie.
800km fajna sprawa - polecam śledzić wyprawę znajomego , która jest w trakcie - około 10.000 km
facebook.com/ElGrelusRowerus
A ja mam takie pytanie, gdzie on się myje, gdzie ładuje baterie do kamerki, telefonu?
Ja w tym roku walę do Budapesztu w 2 dni (ok. 420 km, nocleg w Piesztianach). W tamtym roku zrobiłem etap do Prgi - 265 km. Wspaniała sprawa. Polecam wszystkim!