Główna Poczekalnia (4) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 12:34
800km rowerem
Mizantrop • 2013-02-19, 13:46
Pewien rusek wyprawił się w przejażdżkę rowerem. Chill outowy materiał z wyprawy. Czasami chciało by się zrobić to samo

muzyka:
Макс Корж - Никто не знает где я
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
emaies 2013-02-19, 17:59
dobrze ze jestem za leniwy aby wstać od kompa
Zgłoś
konto usunięte 2013-02-19, 18:02
Co tam rower. Gorszym wyzwaniem byłoby dotrzeć na miejsce żywym tamtejszą komunikacją międzymiejską...
Zgłoś
bravoteampolska 2013-02-19, 18:11
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Prescot 2013-02-19, 18:14
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-02-19, 18:20
Z kumplem planujemy objechać dookoła Sardynie. To też ok 800km. Do max 2 lat to zrobimy a wtedy będzie piękny materiał. Pozdro dla tych którzy kochają takie wyprawy.

<do bravoteampolska> Stary nie zniechęcaj się! W 5 chłopa jechaliśmy 3 dni przez beskid niski przez wszystkie jego najwyzsze górki. Zdobyliśmy korone Beskidu, czasem nieśliśmy rowery na plecach pod góre. Dupy od siodła bolały jak cholera nogi się uginały ale ta satysfakcja jak się wróciło masarka. W sumie jakieś 120 km przez góry. Polecam, świetna sprawa na sprawdzenie się fizycznie i psychicznie.
Zgłoś
sirwaszka666 2013-02-19, 18:46
800km fajna sprawa - polecam śledzić wyprawę znajomego , która jest w trakcie - około 10.000 km facebook.com/ElGrelusRowerus
Zgłoś
wojtek9313 2013-02-19, 19:45
A ja mam takie pytanie, gdzie on się myje, gdzie ładuje baterie do kamerki, telefonu?
Zgłoś
Antylewak_1920 2013-02-19, 20:56
Ja w tym roku walę do Budapesztu w 2 dni (ok. 420 km, nocleg w Piesztianach). W tamtym roku zrobiłem etap do Prgi - 265 km. Wspaniała sprawa. Polecam wszystkim!
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem