Właśnie, miałem wymienić uszczelkę w wiatrówce.
To jest wyścig gołębi , mają to do siebie że nie ważne gdzie je wywieziesz to umieją wrócić do swojego gołębnika , oczywiście jak nie padną po drodze. Liczysz mniej więcej o której twoje gołębie powinny być i czekasz. Wracają podajesz kody i wyliczają średnia. Może większość się zdziwi ale muszą trzymać diete a to sporo kosztuje. Osobiście sram na te ptaszki , ale obok mnie gość miał gołębnik i chodziłem po fajke jak mi się skończyły
konto usunięte
2013-11-24, 14:14
Ale nieprzedsiębiorczy ludzie. Mogli komuś sprzedać usługę wypuszczenia tych wszystkich gołębi na ślubie, na pewno znalazłby się ktoś bez wyobraźni i kupił
Zkirtaem napisał/a:
Ale nieprzedsiębiorczy ludzie. Mogli komuś sprzedać usługę wypuszczenia tych wszystkich gołębi na ślubie, na pewno znalazłby się ktoś bez wyobraźni i kupił
Przedsiębiorczy.. Pewnie brudasy 3 ulice dalej otwarcie myjni samochodowej i pralni chemicznej zrobili..
fala gówna zalała miasto, tytuł na artykuł na 1 strone
tam powinien ktoś stać z miotaczem płomieni
W którymś stanie w ameryce jest pozwolenie na strzelanie do gołębi, jak by tam tyle wypuścić to pewnie jakiś burger by z gatling gun'em kampił w krzakach