📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:11
niestety ale po obejrzeniu nadal nie wiem jak to zrobić. Kochany autorze tego tematu wyjaśnij mi.
Pamiętam jak kuzyn mknął tak za ciężarówką, tyle że było lekko z górki, też cisnął ponad 90 km/h (wynik z licznika rowerowego). Chciał ją później wyprzedzić, wyjechał z tunelu i wpadł w niezłe turbulencje.
Efekt: ponad 50 szwów na głowie i poszczególnych częściach ciała.
Za głupotę trzeba płacić
Efekt: ponad 50 szwów na głowie i poszczególnych częściach ciała.
Za głupotę trzeba płacić
spr napisał/a:
wystarczy tylko znaleźć sobie ciężarówkę zmierzającą w naszym kierunku a potem podążać w jej tunelu aerodynamicznym proste.
To nie tunel aerodynamiczny, a cień aerodynamiczny -_-'
@arti4-92 obydwie formy są poprawne ale profesjonaliści (kierowcy rajdowi i wyścigowi) używają wersji tunel aerodynamiczny.
@Keku
Kierowca załadowanego zestawu nie poczuje nawet uderzenia osobówki a co dopiero roweru.
Kierowca załadowanego zestawu nie poczuje nawet uderzenia osobówki a co dopiero roweru.
To ja jeszcze napiszę: gdyby ciężarówka zahamowała, byłby hard.
Kiedyś (wakacje po 6 klasie chyba) z górki jechałem 72km/h na rowerze z czasów komunii. Dobrze że na wprost, bo jakoś dzień-dwa po tym nie wyrobiłem zakrętu przy 40-50km/h, skosiłem jakiemuś bacy drewniany słupek od ogrodzenia i zaliczyłem piękny lot przez kierownicę. Później miałem sporo problemów zdrowotnych, o których nie chce mi się pisać. Dość powiedzieć, że nie wszystko pamiętałem z tego wypadku.
Kiedyś (wakacje po 6 klasie chyba) z górki jechałem 72km/h na rowerze z czasów komunii. Dobrze że na wprost, bo jakoś dzień-dwa po tym nie wyrobiłem zakrętu przy 40-50km/h, skosiłem jakiemuś bacy drewniany słupek od ogrodzenia i zaliczyłem piękny lot przez kierownicę. Później miałem sporo problemów zdrowotnych, o których nie chce mi się pisać. Dość powiedzieć, że nie wszystko pamiętałem z tego wypadku.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie