👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:05

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

@Meretrix
Widać ze czyjaś lokalna druzyna jest w 2 klasie albo i nizej
Widać ze czyjaś lokalna druzyna jest w 2 klasie albo i nizej
Babka jutro ma wjazd ABW o 5 rano na kwadrat bankowo
i po co jej to było na stare lata?
i po co jej to było na stare lata?

niektórzy młodzi "myślą" że jak ktoś ma 90 na karku to musi być mądry - uświadamiam, nie ma reguł, a wiek nie likwiduje głupoty.

Cytat:
A czego tu k***a jest nie do zrozumienia. Bydło znalazło inne bydło o tych samych bydlęcych zapędach. Nawet tak ryczą. Ich krzyki bardziej przypominają inscenizacje średniowiecznych bitew, gdzie po takich wrzaskach żołnierze rzucali się na siebie. To nie jest forma rozrywki tylko quasi-religia bo te ćwierćinteligenty są za głupi nawet na jakiegoś jezusa albo allaha.
tak przyglupie, masz racje, ze dzisiejsi kibice to taki jakby odpowiednik sredniowiecznych rycerzy, ale mozna to bylo zmiescic w jednym wersie

KamilAW napisał/a:
BKS&TS
![]()
chuba o wks'ie zapomniałeś...
a do całej reszty. spinajcie dalej dupy

Jedno jest pewne, puki nie pójdziecie KIBICOWAĆ na mecz... nigdy nie zrozumiecie tego klimatu

dziękuję, dobranoc.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie