grelix napisał/a:
Obejrzałem kawałek i pytam - jestem na Sadisticu czy na youtube w dziale "śmieszne" ?
Jesteś w dziale:
Bezzasadny i z dupy wzięty hejt.
Czy taki z dupy wzięty - nie sądzę. Wk🤬ia mnie robienie z sadistica coraz większego szamba z kolorowymi przeróbeczkami.

grelix napisał/a:
Czy taki z dupy wzięty - nie sądzę. Wk🤬ia mnie robienie z sadistica coraz większego szamba z kolorowymi przeróbeczkami.
Mnie też to wk🤬ia, ale cóż poradzić. Taka polityka serwisu, żeby się otworzyć na "muodzież" i trochę dzięki temu zarobić. Teraz nawet zwykłe cycki czy fragmenty dokumentów, które spokojnie można puszczać w sobotnie czy niedzielne popołudnia są wrzucane na harda coby wrażliwego na takie treści odbiorcę nie zniesmaczyć.
Perkusista był bardzo niezręczny.
podpis użytkownika
Pieprzyć głupków.
czy ktoś może napisać, o co chodzi z obamą, bo nie mogę zrozumieć...

Co powiedzial Obama w okolo 4 minucie,ze tak wszystkich rozsmieszyl?

@ Up jakaś pacjena krzyknęła "love you" a on na to "love you back".
Co to za mecz z 4:42?
Co to za mecz z 4:42?
grelix napisał/a:
Och, Pan tu zaglada tylko po to żeby fruwające kończyny oglądać? Mamy dział hard, jakoś często tam Twoich tematów nie widzę panie sadysto.Obejrzałem kawałek i pytam - jestem na Sadisticu czy na youtube w dziale "śmieszne" ?
14.07 - 14.28 jedna z najpiekniejszych rzeczy jakie w zyciu widzialem... zakochalem sie

Głos na początku pochodzi od Pablo Francisco z "Trzej Amigos" chociażby.
2:40 Polska
12:08Polska 7:18 - to nie remix penera? (etatowego kwejkowicza) 11:03 film z przed 2 lat.