Też mam taki zestaw tylko 160KM i 210Nm, ale w corsie B
Zawias gwintowany, tez pokonuję zakręty na 3 kołach.
Bardzo przyjemne silniki kiedyś opel robił, to, co teraz, to już nie to.
Teraz 2,0 turbo na ćwiartkę zostaje z tyłu ze mną.
Ekologia zabija moc.......
Gratki za przejazd, naprawdę warto popatrzeć

Zawias gwintowany, tez pokonuję zakręty na 3 kołach.
Bardzo przyjemne silniki kiedyś opel robił, to, co teraz, to już nie to.
Teraz 2,0 turbo na ćwiartkę zostaje z tyłu ze mną.
Ekologia zabija moc.......
Gratki za przejazd, naprawdę warto popatrzeć

@up, a ile za to płaciłeś ogólnie? Bo mam Corsę C i może też bym z nią coś zrobił i pokazał kumplom, że ich stare Civici to na złom się nadają, a nie do jeżdżenia.
podpis użytkownika
"Nie dyskutuj z idiotą,bo najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu,a potem pokona doświadczeniem""Zwierzęta w ogrodzie patrzyły to na świnię,to na człowieka,potem znów na świnię i na człowieka,ale nikt już nie mógł się połapać,kto jest kim
Kiedys ogladalem taki filmik z 2 zakretami w kolko powtarzanymi i zczailem sie dopiero za polowa ma ktos linka?
Też mam astre, i myślałem że też umiem jeździć ... no skonczyło się jak podczas deszczu wyk🤬iłem w znak na rondzie

@pakicito a ty znowu o tym zmierzchu p🤬lisz. zmien repertuar bo to nudne..
oglądałem z nadzieją do końca, że jednak wkońcu go wyp🤬oli na którymś zakręcie xD czar prysł ...
Może wieśniaki spod Krakowa typu KSU zamiast rajdami zaczną się interesować PoRD.

pakicito napisał/a:
@up
ja myślę, że każdego faceta powinna interesować motoryzacja, jeśli nie to powinien odłożyć "Zmierzch" i wziąć do ręki "Auto Świat"
Akurat Auto Świat to gazeta, która zajmuje się wypełnianiem bagażników litrowymi kostkami i wrzucaniem wszystkiego w tabelki. Z pasją nie ma to nic wspólnego.
pakicito napisał/a:
@up
ja myślę, że każdego faceta powinna interesować motoryzacja, jeśli nie to powinien odłożyć "Zmierzch" i wziąć do ręki "Auto Świat"
Ja myślę, że prawdziwy facet ma w dupie co myślisz