Główna Poczekalnia (2) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Postaw kawę Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 15:18
Ryju1983 2023-11-28, 20:59 3
Jesteś jednak jebniety.

Siriuz napisał/a:

Gdybyś Ty choć raz prowadził samochód w życiu, taki prawdziwy, a nie na pedały, to byś teraz nie robił z siebie durnia. Pozostań przy pedałowaniu.

Jednak jesteś jebniety.
Zgłoś
PieronJasnySzlag 2023-11-28, 22:10 2
Tak jak dwóch poprzedników napisało (bo reszta to idioci), jest to splot nieszcześliwych okoliczności. Kierowca nie miał szans zauważyć baby ale mógł zwolnić przed przejściem, zaś baba weszła prawidłowo ale mogła zerknąć czy zaa dostawczaka coś niewyjedzie...
Zgłoś
carrol93 2023-11-28, 22:11 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Adenoid_Hynkel 2023-11-28, 22:22 3
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
tony091 2023-11-29, 1:16 1
Siriuz napisał/a:

mygyry powiedział jak jest, a pozostali debile winiący kierowcę w tej sytuacji powinni trafić do rezerwatu bo stanowią zagrożenie dla innych ludzi. Chociaż nie powiedziałbym, że jechał za szybko. Jak ją zauważył to może miał 20m na czas reakcji i hamowanie. Baba natomiast miała dużo czasu aby spojrzeć co się święci, ale do końca była wpatrzona w chodnik. Nawet nie wie co ją pie**olneło.

Ponoć baby maja rentgeny w oczach. I ona przez tego busa spokojnie mogła dostrzec jego furę. On zaś nie miał na to szansy. Bus zasłonił mu ją, pasy, znaki pionowe, kur...a cały świat mu zasłonił. Wieść niesie ze nawet jak połowa stara to widzi busa. Jebnij się w czoło i doszkol się trochę z PROD zanim pieprzeniesz taką głupotę.
Zgłoś
chorym 2023-11-29, 1:20 6
Zgłoś
Bul_od_bytu 2023-11-29, 1:42 1
Zgłoś
konto usunięte 2023-11-29, 9:45 1
Zgłoś
Siriuz 2023-11-29, 15:51 1
Zgłoś
darek1234 2023-11-29, 21:04
Zgłoś
Siriuz 2023-11-29, 21:52
darek1234 napisał/a:

Szkoda, że twój stary nie uważał przed poczęciem

Ja myślałem, że jesteś stary i głupi
Zgłoś
darek1234 2023-11-30, 10:11
Siriuz napisał/a:

Ja myślałem, że jesteś stary i głupi

Czyli jestem młody i mądry? Siriuz, logika taka sama jak męki Bul_od_bytu. Wy razem chodziliście do tej samej wieczorówki?
Zgłoś
Bul_od_bytu 2023-11-30, 11:47
darek1234 napisał/a:

Czyli jestem młody i mądry? Siriuz, logika taka sama jak męki Bul_od_bytu. Wy razem chodziliście do tej samej wieczorówki?

Najwyraźniej myślący ludzie podobnie reagują na debili twojego pokroju. Można powiedzieć, że jesteś "wyjątkowy"
Weź tam rób te swoje polityczne wrzutki dla podobnych tobie "intelektualistów" i oszczędź nam tych swoich wykwitów mądrości.
Zgłoś
darek1234 2023-11-30, 18:47
Bul_od_bytu napisał/a:

Najwyraźniej myślący ludzie podobnie reagują na debili twojego pokroju. Można powiedzieć, że jesteś "wyjątkowy"
Weź tam rób te swoje polityczne wrzutki dla podobnych tobie "intelektualistów" i oszczędź nam tych swoich wykwitów mądrości.

Czyli jednak...
Zgłoś
Dżizas_kurde 2023-12-16, 4:25
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem