Główna Poczekalnia (3) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 11 minut temu
A co tam masz w uszku?
~Nei • 2017-06-10, 11:37
A kuku!

Indie

Cytat:

This is the horror moment doctors examined a patient with a headache - and were confronted by an enormous SPIDER which crawled out her ear. Lekshmi L, 49, woke up from an afternoon nap on her veranda with a "slight discomfort" and tingling sensation in her right ear. Suspecting an obstruction, she tried to dig around in her ear with her finger and asked her daughter to look inside using a torch. But when she developed an excruciating pain in her head her husband rushed her to Columbia Asia Hospital in Hebbal, India, where doctors spotted a LIVE spider.

Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Taz 2017-06-12, 0:54
Śmieszny ten pająk.
Zdaje sie wyrażać swoje zdziwienie niezapowiedzianymi odwiedzinami, a z oczu ewidentnie patrzy mu "whats up bro?"
Zgłoś
BiałaWilczyca 2017-06-12, 16:39
Miałam napisać coś w stylu "jaki słodki skakunek <3" ale widzę że tu jest więcej entuzjastów tych uroczych ośmionożnych puchatych tancerzy rumby. Piwerko dla Was Swoją drogą miałam pewnego lata skakunka arlekina w odwiedzinach na ekranie latopa. Ganiał za kursorem ku mojej uciesze i żałuję że tego nie nagrałam.
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem