podpis użytkownika
Życie to choroba, co najszybciej zabija.
podpis użytkownika
,,Honor powaga szacunek do grobowej deskiPan to zap🤬li.. Jam jest syn królewski.''
,,K🤬y chcą bym upadł, ja się dalej trzymam steru."
Gdzie kratka ściekowa?
Pewnie cz🤬chy zaj🤬y na złom.
podpis użytkownika
Lepiej walczyć o coś niż żyć bez celuPolacy juz lawetami jadą, nie bite, oryginalny lakier
Sprowadzony z Hiszpanii,zero korozji.Czy Tesla zalana kopie?
Ale czego nie rozumiesz? jak jest susza, to ziemia robi się twarda i duża ilość opadów od razu nie wsiąknie w nią = powódź.
A susza jest, bo używasz za dużo plastikowych słomek do coli, ja niepotrzebnie latam tyle odrzutowcami, Halman zużywa za dużo prądu siedząc w swej piwnicy 24h na Sadolu itp itd
zapomniałeś dodać jeszcze o krowach które pierdzą i też się dokładają do efektu cieplarnianego

podpis użytkownika
znowu wróciłem na sadolaAle czego nie rozumiesz? jak jest susza, to ziemia robi się twarda i duża ilość opadów od razu nie wsiąknie w nią = powódź.
A susza jest, bo używasz za dużo plastikowych słomek do coli, ja niepotrzebnie latam tyle odrzutowcami, Halman zużywa za dużo prądu siedząc w swej piwnicy 24h na Sadolu itp itd
Gdyby ludzie się dowiedzieli, że to okresowe i normalne to nie dawali by tyle na pomoce humanitarne,
zapomniałeś dodać jeszcze o krowach które pierdzą i też się dokładają do efektu cieplarnianego
No ale krowom dup nie zakorkujesz, a życie bez hamburgerów nie ma sensu, więc trzeba to wliczyć w koszty

podpis użytkownika
Si vis pacem, para bellum.