📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
23 minuty temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
saves napisał/a:
Kamery kamerami, ale jakim trzeba być z🤬bem by leżeć na łóżku w czapce i butach?
Okno było otwarte.
Poes mu lachę robi i co z tego? Albo nieśmieszne albo nie rozumiem...
gabriel0 napisał/a:
Oho, następny się zesrał.
A to że panstwo męczy ludzi, to już wyj***ne.
Tak, skoro lubią być dymani w kapsko, to już ich sprawa

russian-roulette napisał/a:
Męczą zwierzaka żeby jakieś gówno nagrać
Hahahaha. Męczą zwierzaka. No pewnie. Na łóżeczku, pod kocem, głaskany- jaki zmaltretowany ten pies

Albo jesteś lewak albo tego nie przemyślałeś

Barnellini napisał/a:
Hahahaha. Męczą zwierzaka. No pewnie. Na łóżeczku, pod kocem, głaskany- jaki zmaltretowany ten pies
Albo jesteś lewak albo tego nie przemyślałeś
Ale jego wizerunek został upubliczniony bez pisemnej zgody i nawet nie zakratkowali pyska. W dodatku pewnie tantiemów nie dostanie.
youzeck1984 napisał/a:
Tak się sypia w Hameryce kolego
Bo oszczędzają na ogrzewaniu bo są eko
No trudno powiedzmy to sobie otwarcie, ten portal zszedł na psy co drugi materiał na głównej jest na poziomie tego gówna. Tylko ciemne tło pozwala mi jeszcze odróżnić sadistica od pudelka. Pora likwidować tu konto bo nie ma na co popatrzeć. Na hardzie też dno i wodorosty ciągle tylko transy walące gruchę. Admin widzisz i nie grzmisz. Odchodzę nie dzwońcie do mnie.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie