👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

@rockface123 widzę, że alibi w razie posądzenia o pedalstwo masz opracowane do perfekcji, często go używasz?

@rockface123, spinasz się o nazwanie ciebie pedałem. Uważasz, że nazwanie użytkownika homoseksualistą jest obraźliwe? To bardzo homofobiczne stanowisko, a sam zacytowałeś fragment regulaminu mówiący, że komentarze podszyte nienawiścią (zgaduję, że te homofobiczne w tym się mieszczą) są niemile widziane. A trzymając się tego toku rozumowania, obrażasz też regulamin. W końcu:
rockface123 napisał/a:
regulamin to pedał

najgorsze sa wlasnie te emo pedaly bo normalny pedal to ssie i nawet nie pisnie a ten podczas ssania cos gada o smierci i ze chce sie zabic. wiem bo kolega mi mowil

Chciałbym zaznaczyć, że Gay Alert włącza się właśnie kiedy ktoś strasznie się oburza jak ktoś go nazwie pedałem i na siłe napina się i udowadnia, że nie jest

BuryRabarbar napisał/a:
Ładnych masz kolegów, a na czym sie spotykacie?Na lodach zapewnewiem bo kolega mi mowil

Widze ze zyjemy w czasach, ktorych za staniecie po ktorejs stronie dostaje sie bęcki...

@up to była antyreklama.. Nie wypiję nigdy więcej tyskiego, bo mi się będzie kojarzyło z pedałami oglądającymi wieczorynki.. 'kochane trolle' ale pedał z Ciebie typie..

@rockface123
Na dokładkę to możesz się jeszcze dowiedzieć o sobie, że jesteś frajer.
Na dokładkę to możesz się jeszcze dowiedzieć o sobie, że jesteś frajer.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie